23 Μαΐ 2012

Απόψε λέω να... ΜΠΟΚΑρω!


Ήδη πριν λίγη ώρα σας έγραψα για τα χθεσινά καλά μαντάτα... Πριν μπω όμως στην προσέγγιση των σημερινών αγώνων του κουπονιού και των αποδόσεων της Goalbet, χρωστάω τον προχθεσινό απολογισμό, όπου κάναμε παιχνίδι με τις αποδόσεις και λιγότερο με τις πιθανότητες, που έχει - εν τάχει - ως εξής: 3/8 επί του συνόλου των προτάσεων (με μέση απόδοση 2.16), καθώς και δύο χαμένες διπλές υψηλών αποδόσεων και 3/6 με μ.α. 2.16 στις βασικές επιλογές. Και πάμε στο σήμερα, που περιποιεί μέγιστη τιμή για την Β' Εθνική, το γεγονός ότι δεν δίνεται πουθενά προς νόμιμο στοιχηματισμό η τελευταία της αγωνιστική! Τέλος πάντων, το πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο για να μένουμε εκεί, οπότε προχωράμε κατ' ευθείαν στο ζουμί...



ΑΣΟΥΣ θα ψάξω σε τρια γήπεδα... Τον χαμηλό στην Β' Νορβηγίας και συγκεκριμένα στην Μιοντάλεν (1.49), που ως τώρα έχει αξιόπιστη έδρα, για να 'χει ελπίδες να την "τρυπήσει" η ουραγός και χωρίς νίκη φιλοξενούμενη. Τον... ψηλότερο, τον βλέπω στη Γκέφλε (2.15), μιας και είναι εμφανώς "μονόφθαλμη" σε σχέση με την... τυφλή, ουραγό, προβληματική λόγω απουσιών και σε αναζήτηση προπονητή κατ' απαίτηση των οπαδών, Έρεμπρο.  Στα ίδια επίπεδα κινείται και ο άσος της Λωζάνης (2.20), που στο ντέρμπι βαθμολογικού γοήτρου με την Γκρασχόπερς έχει το πάνω χέρι σε σταθερότητα, συνέπεια και φόρμα.

ΔΙΠΛΟ έχω ένα και καλό... Το δεύτερο θα το ψάξω στη διπλή, γι' αυτό το αφήνω για παρακάτω. Μιλάω λοιπόν για τη Μίντιλαντ (2.26), που έχει λόγο να θέλει να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση για το Europa League, έναντι της Χόρσενς η οποία παίζει στη Νόρτζελαντ, που αν νικήσει πανηγυρίζει τίτλο! Όχι ότι θα χάσει οπωσδήποτε, γι' αυτό άλλωστε και αφήνω εκείνον τον άσο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει κίνητρο η Μίντιλαντ κόντρα στην επίσης "ευρωπαία", αλλά αδιάφορη αυτή τη στιγμή Άαρχους. Τώρα, αν η τελευταία την παλαίψει και δεν παραδοθεί, βλέπω αεράτα και το goal/goal (1.61) και το over (1.80).

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ μονές αποδεκτές ή ακόμη καλύτερα σε ζητούμενα, έχει αρκετές το μενού. Σημειώστε κατά σειρά προτεραιότητας τους αγώνες Βαλερέγκα-Ρόζενμποργκ (3.38), ΚR-Χαφναρφιόντουρ (3.36) που δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ, Χέλσινμποργκ-Τζουργκάρντεν (3.52) και Σόγκνταλ-Σάντνες (3.42).

ΕΙΔΙΚΑ στοιχήματα επίσης καραδοκούν αρκετά, κυρίως στη Β' Ισπανίας, όπου και πολλές αδιάφορες ομάδες υπάρχουν και αρκετή επιθετικότητα στον τρόπο παιχνιδιού. Σημειώνουμε λοιπόν για over τα ματς σε Έλτσε (1.65), Γουαδαλαχάρα (1.60), Ταραγόνα (1.53) κι επίσης στη Βασιλεία (1.40), ενώ στο goal/goal μπορεί άνετα να καθίσει η Σοντερίσκε (1.57).

ΔΙΠΛΗ θα παίξω, τέλος, τη Μπόκα στη Φλουμινένσε (το Χ στο 3.24 και το 2 στο 3.39)! Με νίκη μόλις 1-0 στο Λα Μπομπονέρα, δεν πιστεύω πως θα αφήσει στα όριά του το ματς του Ρίο. Θα παίξει για αποτέλεσμα κι όχι για ήττα με γκολ, ξέροντας σε όλη της την πορεία των νοκ άουτ αγώνων του Λιμπερταδόρες (έχει όλο νίκες) πως να το παίρνει... Στηρίζω λοιπόν τον Ρικέλμε και την παρέα του, που στην χειρότερη θεωρώ δεδομένο πως θα μας προσφέρουν ένα ωραιότατο goal/goal (1.83)...

Βασικές επιλογές:
Χωρίς περαιτέρω σκέψη ποντάρω τον άσο της Γκέφλε, το διπλό της Μίντιλαντ, το Χ της Βαλερένγκα, την διπλή Χ2 της Μπόκα και τα over σε Ταραγόνα και Βασιλεία.


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  

2 σχόλια:

  1. Χρήστο γεια χαρά,

    Ομολογώ πως πλέον δεν είμαι τακτικός παίκτης του στοιχήματος. Παλαιότερα έπαιζα πιο τακτικά, μελετώντας και στοχεύοντας στην ανακάλυψη ισοπαλιών που δίνουν υψηλά ποσοστά άρα και περισσότερα κέρδη. Ελάχιστες φορές (τρεις ή τέσσερις αν θυμάμαι καλά) κατάφερα να κερδίσω. Λόγω της γενικότερης οικονομικής συρρίκνωσης παίζω πλέον, περιστασιακά έως σπάνια.

    Σήμερα το μεσημέρι(Τετάρτη 23/5), επιστρέφοντας από τη δουλειά σε άκουγα στο κινητό, όπου έδινες κάποιες προτάσεις σε παιχνίδια που, κατά την άποψή σου, θα μπορούσαν να έλθουν ισόπαλα. Μου θύμησες τον παλιό "δικό μου" τρόπο παιχνιδιού. Συνέχισα να σε ακούω, προσπαθώντας να απομνημονεύσω τα παιχνίδια και σταμάτησα στο πρώτο πρακτορείο. Βρήκα 3 ευρώ ψιλά στις τσέπες μου και έπαιξα στον ΟΠΑΠ σε 3άδα τα ματς :

    Σόγκνταλ-Σάντνες Χ στο 3,30
    Χέλσινμποργκ-Τζουργκάρντεν Χ στο 3,35
    Βαλερέγκα-Ρόζενμποργκ Χ στο 3,10

    Καθήσαν και τα τρία, όπως πρότεινες πιο πάνω, και το ποσό που κέρδισα είναι 102,81 ευρώ. Φυσικά ίδιο ποντάρισμα στην goalbet θα απέφερε ποσό 122,06 ευρώ, λόγω καλύτερων αποδόσεων, αλλά μάλλον θα ξεχνούσα τα προτεινόμενα ματς μέχρι να φτάσω σπίτι. Ετσι σταμάτησα σο πρώτο πρακτορείο και ποντάρισα σ' αυτά. Επιπλέον δεν έχω λογαριασμό στην goalbet, άρα δεν θα μπορούσα να παίξω από internet.

    Είχα πάρα πολύ καιρό να πιάσω χηνάρια , καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα προβλέψει κανείς (ειδικά 3άδα !!!!), γι' αυτό και είναι προτιμώτερο να παίζονται σαν μονά αποδεκτά ή σαν ζητούμενα (όπως σωστά προτείνεις), μαζί με άλλα παιχνίδια.

    Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις προτάσεις και πάω να εισπράξω το 100άρικο !!!

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά φίλε, κυρίως γιατί είσαι από εκείνους που μοιράζονται την επιτυχία... Σε χρειαζόμαστε!!!

      Διαγραφή