21 Μαΐ 2012

Παιχνίδι... με τις αποδόσεις!


Μια που τη Δευτέρα θέλω να την περάσω γράφοντας για ΑΕΛ, για τους Κωστήδες που γιορτάζουν και σχολιάζοντας γενικότερα την επικαιρότητα, ρίχνω από τώρα τις ιδέες μου για το στοιχηματικό κουπόνι της ημέρας. Κάνοντας μια βόλτα κι αυτή τη φορά στις τιμές της Goalbet, ξεκαθαρίζω πως για σήμερα και για ό,τι επιλογές διαβάσετε παρακάτω, κυρίαρχο κριτήριο αποτελούν οι αποδόσεις και έπονται όλα τα υπόλοιπα, αφού στο πρόγραμμα υπάρχουν μεν μεγάλα αλλά φθηνά φαβορί, τα οποία θ' αφήσω στην ησυχία τους. Θα προτιμήσω τα πιο ακριβά, καθώς και κάποια ενδιαφέροντα "αουτσάιντερς". Όσο για τον απολογισμό της Κυριακής, που 'χει και τα πολύ καλά και τα... στραπάτσα του, ακολουθεί κι αυτός, πιο αναλυτικός από ποτέ...


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

- Σε επίπεδο προτάσεων πέρασαν 3/6 άσους (Σάλτσμπουργκ, Βίλεμ, Ρεν) με μέση απόδοση 1.79 και 1/2  over (Γάνδη-Σερκλ) στο 1.50, ενώ μας δικαίωσαν πλήρως για μια ακόμη φορά τα διπλά, όπου πέρασαν 4/5 (Χαμ Καμ, Μονπελιέ, Παρί, Λιβόρνο) με μ.α. το εξαιρετικό 1.99! Που σημαίνει, επί του συνόλου των προτάσεων, 8/13 με μέση απόδοση 1.85, δηλαδή κάθε άλλο παρά άσχημα.

- Εκεί που πάλι τα... σκατώσαμε ήταν στις βασικές επιλογές, όπου πληρώσαμε ακριβά (εκτός απ' τον φόβο των μεγάλων αποδόσεων) την εμπιστοσύνη στη... φωτογραφία και στον τίτλο του αντίστοιχου χθεσινού κειμένου, αλλά και το κακώς ακυρωθέν γκολ του Λυμπερόπουλου μόλις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ας μετρούσε και θα βλέπαμε πόσα γκολ θα έμπαιναν τελικά... Τέλος πάντων, η ουσία είναι πως και πάλι με 3/6 και μέση απόδοση μόλις 1.69, μπήκαμε μέσα κι άντε να δούμε πως θα βγούμε... Πάντως, όχι διαλέγοντας τις 3 απ' τις πέντε λάθος προτάσεις και τις 3 απ' τις οκτώ σωστές!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

- Τρεις άσους έχω τσεκάρει για σήμερα... Ξεκινάω απ' τη Μιλικόσκι του 2.23 (στο 2.00 στον ΟΠΑΠ), που μ' έχει τιμήσει και θα την ξανατιμήσω στην έδρα της, όπου διατηρεί το απόλυτο. Αρκετά ισχυρή παρουσιάζεται εντός και η Άνγκελχολμς (1.85), ενώ ισορροπημένη σε σχέση με την υπόλοιπη Ιρλανδία βρίσκω την Σέλμπουρν στο 1.95, κόντρα στην αναξιόπιστη Μποέμιανς.

- Προχωράω σταυρώνοντας ως την πιθανότερη ισοπαλία της ημέρας στο ζευγάρι Μάριεχαμν-Ίντερ Τούρκου, που πληρώνει 3.31 και μοιάζει το φυσιολογικότερο αποτέλεσμα ανάμεσα σε μια ικανή ομάδα και στην πρωτοπόρο, που δεν είναι όμως η παραδοσιακή δύναμη και ήδη έχει αρχίσει να την αγχώνει η κορυφή.

- Δύο είναι για μένα τα σκέτα... διπλά της ημέρας. Κατ' αρχήν η Έλφσμποργκ, που τη βρίσκω στο 2.15 στη Goalbet (όταν ο ΟΠΑΠ την έχει στο 1.70!), καθότι η πρώτη της απώλεια - ήττα στην καυτή έδρα της Μάλμε δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι. Ακολουθεί η Έστερ, που πληρώνει 2.10 για να μην σταματήσει το... τρένο της στη Μπράγκε.

- Στα υπόψη υπάρχουν αυτή τη φορά και δύο πληρωμένες διπλές. Η πρώτη στο Κουόπιο-Χάκα, όπου δίνεται το διπλό στο 3.64 (στον ΟΠΑΠ 3.00) και το Χ στο 3.35, όταν η χωρίς νίκη ουραγός συναντιέται μ' ένα παραδοσιακό όνομα που 'χει και δυο νίκες στο λογαριασμό. Όσο για τη δεύτερη, είναι στο Ντέρι-Μπρέι (το Χ 3.74 και το διπλό 5.64), αφού  μπορεί η γηπεδούχος να 'ρχεται από δύο νίκες εκτός (που τις πληρωθήκαμε), αλλά εντός ρετάρει, όπως δηλαδή και η φιλοξενούμενη, που έχει τρόπο μακριά απ' το γήπεδό της, ενώ στο τελευταίο ματς έβγαλε κι αξιοθαύμαστο πείσμα μέσα σ' αυτό.

- Τέλος, ελπίζω η Έστερ να συνεχίσει το τρελό σερί των over (1.80), συνυπολογίζοντας πως ένα γκολ θα το βάλει κάποια στιγμή κι γηπεδούχος Μπράγκε (το goal/goal στο 1.66). Τέλος, στο over του 1.70 βλέπω και το ζευγάρι Μόναχαν-Σάμροκ, καθώς η πρώτη αναθάρρησε κι η δεύτερη μέσα - έξω παίζει για τα πολλά, ήτοι: όσα βάλει κι όσα φάει!  

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
Αυτή τη φορά θα πω τους άσους των Μιλικόσκι, Άνγκελχολμς, το Χ της Ίντερ Τούρκου, το διπλό της Έλφσμποργκ και το διπλό με over της Έστερ. Τις πληρωμένες διπλές τις αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός για να τις χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν. Ελπίζω με το ξημέρωμα να 'χουμε όλοι μας φαγούρα στο σωστό χέρι...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου