20 Μαΐ 2012

Με τα φαβορί στους τελικούς κυπέλλου...


Με 6/9 προτάσεις για ποντάρισμα (συμπεριλαμβανομένης πληρωμένης διπλής) και μέσο όρο απόδοσης 2.08, περάσαμε ένα ακόμη επιτυχημένο Σαββατόβραδο, κατά το οποίο θα εκτοξεύονταν το ταμείο μας αν άνοιγε νωρίτερα το σκορ στο Μόναχο και πληρωνόμασταν στο over. Αυτό άλλωστε είναι και το σημείο που χάθηκε απ' τις βασικές επιλογές (2/3), αφού πέρασαν δύσκολα η Γουέστ Χαμ και εύκολα η Ουάσινγκτον. Πάμε όμως τώρα γρήγορα - γρήγορα στην Κυριακή, όπου με βάση όπως πάντα τις αποδόσεις της Goalbet, έχω ξεχωρίσει...



ΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ για Σάλτσμπουργκ (1.76), Σπόρτινγκ (1.45), Γιουβέντους (1.98), αφού ως τώρα μας πάει σε καλό να στηρίζουμε τα ποιοτικά φαβορί στους τελικούς κυπέλλου κι επίσης της Βίλεμ (έπεσε 1.89), της Χάκεν (1.61) και της Ρεν (1.72).

ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ την προσοχή μου τράβηξαν εκείνα των Ιντεπεντιέντε (2.41), Χαμ Καμ (1.99), καθώς και των Μονπελιέ (1.60), Παρί Σ.Ζ. (1.75), που παίζουν για τον τίτλο στη Γαλλία κι ας καθαρίζει η πρώτη και με ισοπαλία. Απλά, αν η Μονπελιέ προηγηθεί νωρίς, έχω μια επιφύλαξη για την Παρί, επειδή καίγεται η γηπεδούχος Λοριάν. Για έκπληξη δείτε και τη Λιβόρνο στο 2.63!

OVER θα παίξω τέλος, το... κλασικό Γάνδη-Σερκλ Μπριζ στο 1.50, καθώς και το προσοδοφόρο ΠΑΟ-ΑΕΚ στο 2.35, αφού η τιμή είναι υψηλή για ματς στο οποίο ο φιλοξενούμενος θέλει μόνο νίκη, ενώ συνηγορεί θετικά και η παράδοση.

Βασικές επιλογές:
Μελετώντας όλα τα παραπάνω, με τη μια ποντάρω στους άσους των Σάλτσμπουργκ, Σπόρτινγκ, Ρεν, στα διπλά της Ιντεπεντιέντε και της Μονπελιέ και στο over του ΟΑΚΑ. Καλά μας κέρδη και σήμερα...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου