19 Μαΐ 2012

Λείπουν οι... πισινοί, σκοράρουν οι... μπροστινοί!


Μεγάλη μέρα η χθεσινή αφού σημειώθηκαν: Η πρώτη ήττα της Χάμαρμπι στην έδρα της, η πρώτη νίκη της Μόναχαν στο πρωτάθλημα, το πρώτο γκολ της Γοδόϊ μετά από πέντε ματς χωρίς και ταυτόχρονα, η πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία της Αργεντίνος, η πρώτη ήττα της Νιούελς μετά από δύο μήνες, ενώ καταγράφηκε και το πρώτο under ματς της Μπαστιά απ' τη μέρα που "κλείδωσε" τίτλο! Κι επειδή το στοίχημα είναι πρώτα λογική και μετά όλα τ' άλλα, ήταν φυσικό με τόσες... πρωτιές, από ένα σύνολο δεκαπέντε προτάσεων (με υψηλή μέση απόδοση της τάξης του 2.25), να περάσουν μόνο οι έξι (μ.α. 2.07). Πάλι καλά που το σώσαμε στις βασικές επιλογές (4/8 συμπεριλαμβανομένης μιας πληρωμένης διπλής, με μ.α. 2.19), έχοντας ως σανίδα σωτηρίας το διπλό με over της Μονακό και το καλοπληρωμένο goal/goal της Τίγκρε (το βρήκα τελικά - στη σέντρα - στο 1.91)! Πάντως, η πορεία των τελευταίων ημερών αφήνει μια αίσθηση "σκοτσέζικου ντουζ", το οποίο λέω ξημερώνοντας Σάββατο να το γυρίσω στο... ζεστό, αντλώντας θερμότητα απ' τις αποδόσεις της Goalbet και προσπαθώντας να γίνω πιο συγκεκριμένος στις επιλογές. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ...



Δυστυχώς, για ειδικούς λόγους χρόνος δεν υπάρχει ώστε να διατυπώσω λεπτομερώς οποιουδήποτε είδους ανάλυση. Γι' αυτό ακριβώς γράφω τέτοια ώρα, δίνοντας σ' εσάς τη δυνατότητα του χρόνου που μου λείπει, ώστε να ψάξετε και να κάνετε τη δική σας προσέγγιση. Εμπρός μαρς (που θα 'λεγε κι ο Μιχαλολιάκος):

OVER χωρίς πολλά λόγια στον μεγάλο τελικό του Μονάχου... Πληρώνει 2.00 στην Goalbet (στο 1.75 στον ΟΠΑΠ) κι έχει περισσότερες πιθανότητες απ' οποιοδήποτε άλλο σημείο, αφού λείπουν εκατέρωθεν πολλά (3+4=7) βασικά γρανάζια της ανασταλτικής λειτουργίας των δύο ομάδων. Ουσιαστικά θα παίξουν άμυνες ανάγκης για το επίπεδο του αγώνα, απέναντι σε κορυφαίους επιθετικούς!

ΑΣΟΥΣ έχω μόλις δύο και... καταϊδρωμένους, αλλά σε σχέση με τους χθεσινούς, τους πιστεύω περισσότερο. Μιλάω γι' αυτόν της Ολ Μπόις (1.97) κι εκείνον της Ουάσινγκτον (1.61), που μετά από μαύρο και προπαντός... δημοκράτη πρόεδρο, βρήκε και αξιόπιστη ομάδα...

ΔΙΠΛΑ απ' την άλλη έχω διαφόρων τάξεων. Και "σίγουρα" και σχετικά τζογαδόρικα... Τα παραθέτω λοιπόν με σειρά αξιολόγησης: Γουέστ Χαμ (1.90), αφού μιλάμε για έναν και μοναδικό τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ, Χαρτς (2.11), γιατί όπως και προχθές με την Κοπεγχάγη, αξίζει να εμπιστεύεσαι σ' έναν τελικό κυπέλλου την καλύτερη ομάδα (όταν φυσικά σε ικανοποιεί η απόδοση) κι από κει και πέρα, Λιουγκσίλε (2.37), Εστουντιάντες (2.40), αλλά εδώ παίζει κι η πληρωμένη διπλή με το Χ στο 3.10, καθώς και Στρόμσγκοντσετ στο 2.51 (πόσω μάλλον όταν στον ΟΠΑΠ την αγοράζεις στο 2.10!

Επαναλαμβάνω, πως δεν επιμένω στον εντοπισμό κάποιας ισοπαλίας όταν δεν μου προκύπτει αβίαστα κι όταν με ικανοποιούν οι αποδόσεις σε άσους και διπλά.

Βασικές επιλογές:
Είπαμε, σήμερα θα 'μαι κάτι περισσότερο από συγκεκριμένος... Επιλέγω λοιπόν χωρίς φόβο και πάθος το over του Μονάχου, το διπλό της Γουέστ Χαμ και τον άσο της Ουάσιγκτον και βλέπω στην πορεία, ως την τελευταία στιγμή, πως θα διαχειριστώ τα υπόλοιπα ματς...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 



 



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου