14 Μαΐ 2012

Τρια "στάνταρ" κι ένα ντέρμπι...


Μετά την υψηλή, σε απόδοση, επίδοση του Σαββάτου, όπου πέρασαν πολλές επιλογές μας αρκετά άνω του 2.00, είχαμε πει να προσγειωθούμε την Κυριακή και να πάμε πιο... σίγουρα. Τελικά, αντί να προσγειωθούμε εμείς μας προσγείωσε εκείνη, δεδομένου πως ούτε η βάση της Καλλονής πέρασε, ούτε   το ισπανικό... σενάριο εφαρμόστηκε εξ' ολοκλήρου. Αποτέλεσμα; Σ' ένα σύνολο 14ων προτάσεων πέρασαν οι μισές (συμπεριλαμβανομένου του τζόγου στην Οσέρ, που αποτρέπει οριακά τον θετικό συντελεστή), με μέσο όρο απόδοσης μόλις 1.64. Αντίστοιχα, 3/5 με μ.α. 1.55 πιάσαμε σε μια σειρά σημείων απ' αυτά που τα 'χαμε για στηρίγματα. Που σημαίνει... τζίφος! Για να δούμε όμως και το δευτεριάτικο κουπόνι της Goalbet, γιατί τελευταία μας ευνοούν τα "σφιχτά" προγράμματα... 



ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΟΝΤΕΝΣΕ
Η μεγάλη ώρα ήρθε κι αν μην την περίμενε κανείς πριν δύο - τρεις εβδομάδες. Με νίκη σήμερα η Νόρτζελαντ εκμεταλλεύεται το χθεσινό νέο στραβοπάτημα της Κοπεγχάγης και ανεβαίνει στην κορυφή, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Μετά λοιπόν από μια συνεπή πορεία, μια έδρα με 10-2-2 και με 5-1-0 στα τελευταία έξι ματς, η σημερινή γηπεδούχος πρέπει να κερδίσει την Οντένσε, προκειμένου να γίνει το φαβορί για τον τίτλο. Μπορεί όμως; Εκ πρώτης όψεως, πανεύκολα! Η Οντένσε διανύει κάκιστη σεζόν κι είναι τρίτη απ' το τέλος, με έξι βαθμούς απ' την επικίνδυνη ζώνη. Ναι, αλλά έξω έχει χάσει μόλις 6 απ' τα 14 ματς, με 3-5-6 συσχετισμό αποτελεσμάτων. Κι αν η φόρμα της είναι μόλις 0-3-3, οι δύο απ' τις ισοπαλίες είναι μακριά απ' το σπίτι της, μια εκ των οποίων στην Κοπεγχάγη. Αφήστε την παράδοση που 'ναι κάκιστη για τη Νόρτσελαντ, που 'χει τέσσερα χρόνια να κερδίσει την Οντένσε ως οικοδέσποινα (3-3, 1-4, 0-2, 1-4). Αρκούν όλα αυτά να αντισταθμίσουν το απίστευτο κίνητρο, όταν απ' την άλλη η Οντένσε έχει την ευκαιρία να καθαρίσει οριστικά την παραμονή στις δύο επόμενες αγωνιστικές με Λίγκμπι μέσα και Κόγκε έξω, δηλαδή τις... από κάτω της; Το 'δα από δω, το 'δα από κει και καταλήγω. Δεν ξέρω αν θα 'ναι εύκολο ή δύσκολο, αλλά αυτόν τον άσο του 1.58 θα τον κάνει η Νόρτζελαντ, αφού έστω κι αγχωμένοι οι παίκτες της είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν στο γήπεδο!

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΜΑΛΜΕ
Απ' τα παραδοσιακά ντέρμπι της Σουηδίας, που βαθμολογικά η γηπεδούχος το 'χει μεγαλύτερη ανάγκη για να μην ξεμακρύνει απ' τις προνομιούχες θέσεις. Η φιλοξενούμενη ωστόσο θέλει με νίκη να ακολουθήσει έστω κι από μακριά την Έλφσμποργκ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια ισοπαλία που θα την τοποθετήσει μόνη δεύτερη, θα της ήταν αδιάφορη. Μέχρι στιγμής 2-1-1 μετράει η συγκεκριμένη έδρα και 1-1-2 η Μάλμε εκτός. Σαν σημείο λοιπόν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανένα άλλο πλην του Χ σε απόδοση 3.32, αλλά νιώθουμε μεγαλύτερη - για να μην πω απόλυτη - ασφάλεια στην επιλογή του goal/goal, που πληρώνει 1.66. Σημειώστε ότι σταθερά η Γκέτεμποργκ σκοράρει στο γήπεδό της έστω ένα γκολ (κι από δύο στα τρία τελευταία), ενώ η Μάλμε στα τελευταία έξι ματς (4-1-1 το σερί της) βρίσκει σταθερά δίχτυα 2-3 φορές, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου...

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Απ' τη μέρα που έδιωξε τον Άντερσεν, η Καρλσρούη βρήκε την υγειά της έδρας της και με τρεις-τέσσερις συνεχόμενες νίκες (κατά κανόνα με 2-0), κέρδισε την ευκαιρία παραμονής της στην Β' κατηγορία, μέσα από μπαράζ με την τρίτη ομάδα της Γ' κατηγορίας. Η Ρέγκενσμπουργκ απ' την άλλη, με 7-6-6 εκτός, κατάφερε να μαζέψει τις εντός έδρας απώλειές της (οι 10 νίκες εντός θεωρούνται μικρό νούμερο για πρωταθλητισμό) και να μείνει στο κυνήγι του ονείρου της ανόδου. Το όνειρο όμως ξεθώριασε μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και θεωρούμε ότι με έναν άσο του 1.59 σήμερα, θα τελειώσει οριστικά για φέτος (κι ας μη μας ικανοποιεί η απόδοση).  

ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ-ΒΕΡΟΝΑ
Το ματς αυτό δεν θα το βρείτε στον ΟΠΑΠ και θα καταλάβετε γιατί... Η γηπεδούχος είναι από καιρό ουραγός, ήδη υποβιβασμένη και μετράει έντεκα συνεχόμενες ήττες! Στα δε έξι τελευταία ματς έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ. Παρ' όλα αυτά οι συγκεκριμένες ήττες της δεν ξεπερνούν σε εύρος το 2-0! Απ' την άλλη, η Βερόνα έχει την δυνατότητα με νίκη να ξεπεράσει την Σασσουόλο και να πιάσει την Τορίνο στη 2η θέση, η οποία προσφέρει απ' ευθείας άνοδο. Η φόρμα της είναι 3-1-2, εκτός έδρας μετράει 8-3-8 και το σημερινό της διπλό διατίθεται στο 1.32. Όπως καταλαβαίνεται, μη νίκη της Βερόνα θα ισοδυναμεί με την αυτοκτονία της χρονιάς... Αν τώρα κάποιος θέλει να ρισκάρει, αφού το κατέφερε και η 'Εμπολι την περασμένη εβδομάδα στην ίδια έδρα κι ανάλογα με την οπτική του, παίρνει το διπλό από ημίχρονο στο 1.77 (ενημερωτικά το no goal δίνεται στο 1.75 και το under στο 2.20)! 

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! (σήμερα έχει ψωμί το live σε Γκέλφε, Μπριζ και Σέφιλντ)    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου