13 Μαΐ 2012

Πληρωμένο... σενάριο!



Η μη νίκη της Σαν Λορέντζο ή πολύ πιο πριν το μη over της Στανράερ (παρότι κέρδιζε απ' το ημίχρονο 0-2), στέρησαν τον πανηγυρικό χαρακτήρα από τις σαββατιάτικες επιτυχίες των προβλέψεών μας. Χωρίς να τα πολυλογώ, αναφορικά με το σύνολο των προτάσεων είχαμε: 5/6 διπλά με μέση απόδοση 2.12 (!), 6/8 άσους με μ.α. 1.96 και μαζί με ένα "Χινάρι" που δεν πέρασε κι 1/3 ειδικά στοιχήματα, ο απολογισμός ήταν 12/18, με μ.α. 1.90. Μέσα από μια τέτοια καταμέτρηση, φαντάζει έως και αποτυχία το 5/9 στις βασικές επιλογές, αλλά το ταμείο σώζεται από την μ.α. του 2.09, που μόνο ευκαταφρόνητη δεν είναι. Κερδισμένοι λοιπόν, μπαίνουμε σ' ένα κυριακάτικο κουπόνι για το οποίο, έχοντας υπόψη τις αποδόσεις της Goalbet, έχουμε να πούμε τα εξής...



ΚΥΡΙΑΡΧΟ είναι το σενάριο που στέλνει 8 αντί 7 ομάδες της Ισπανίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ένα σενάριο που θέλει την Βιγιαρεάλ να σώζεται νικώντας την κάτοχο του Europa League, Ατλέτικο, η οποία θα μείνει εκτός επτάδας για να την προσπεράσουν δύο εκ των Λεβάντε, Μαγιόρκα και Οσασούνα. Ωστόσο, επειδή οι Νησιώτες παίζουν στη Ρεάλ, σημειώστε παρακαλώ ότι ο άσος της Λεβάντε πληρώνει ακόμη 1.59 και το διπλό της Οσασούνα 1.57... Είπαμε όμως, απαραίτητη προϋπόθεση  είναι ο άσος της Βιγιαρεάλ στο 2.03 και "βίβα Εσπάνια".

ΑΣΟΙ που μου εμπνέουν επίσης κάποια σχετική σιγουριά, είναι σαφώς αυτός της Καλλονής επί των Γιαννιτσών στο 1.35της Γάνδης επί της αδιάφορης Γκενκ που πληρώνει 1.88 και της Μπορντό στο 1.63, στο μοναδικό γαλλικό ματς που βρίσκω ν' ακουμπήσω πριν το live.

ΔΙΠΛΑ που επίσης τα πιστεύω είναι εκείνο της Άαλμποργκ που δίνεται στο 2.00της Άρσεναλ που δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να πληρώσει 1.64 για να κρατήσει τη θέση της και για κάποιο λόγο της Λίβερπουλ στο 2.10, αφού υπάρχουν κάποιες στιγμές που μιλάνε οι φανέλες!

ΙΣΟΠΑΛΙΑ πέρα από κάτι χαμηλές σαν της Τζένοα ή της Ουντινέζε, που δεν έχω αποφασίσει κι αν πάνε αντίστοιχα προς τον άσο ή το διπλό, αφού όλα είναι έτσι κι αλλιώς βολικά, τζογάρω να καθίσει... η πλούσια του 3.58 στο ντέρμπι Έλφσμποργκ-ΑΪΚ, της Σουηδίας. Αν δεν μπορούν κι οι δεύτεροι και αήττητοι (αλλά με 14 β.) πρωτευουσιάνοι να σταματήσουν την Έλφσμποργκ (πρώτοι με 21 β. ήδη), θα 'ναι σα να 'χουμε στέψη απ' την 9η αγωνιστική...


ΤΖΟΓΟΣ με... αιτία και τίποτα περισσότερο, είναι το διπλό της Οσέρ στη Μασσαλία, που δίνεται στο 4.37

ΕΙΔΙΚΑ στοιχήματα, που με πούλησαν χθες, δεν έχω πολλά να προτείνω... Έτσι απλά, θα πω ότι μου φαντάζει λογικό το over στο αδιάφορο Μπριζ-Κορτράικ με απόδοση 1.65, με εξιτάρει το over του 2.10 στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, αφού οι γηπεδούχοι παίζουν μόνο για νίκη, ενώ το goal/goal του Λάτσιο-Ίντερ στο 1.50, παίζεται δικαίως σε όλο τον κόσμο. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
Αυτή τη φορά, σε σχέση με το σύνολο των εκατοντάδων επιλογών του κουπονιού, έχω ξεχωρίσει 13 σημεία και δεν προχωράω σε βασικές επιλογές. Νιώθω πάντως τόση βεβαιότητα για τον άσο της Καλλονής,το goal/goal στη Ρώμη και το ισπανικό... σενάριο, που άνετα θα έπαιρνα ως βάση κάποια απ' αυτά τα σημεία για ν' ανεβάσω τις αποδόσεις μου. Είπαμε, Ισπανοί είναι, δεν είναι μαλάκες! 

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου