15 Μαΐ 2012

Θέλουν over οι "ανατροπές"...



Αν με βλέπατε σήμερα να κάνω μπράτσα για το Χ του 3.32 και το ταυτόχρονο goal/goal του 1.66 στο "Ούλεβι", δεν θα με κυνηγούσατε με βρεγμένη σανίδα; Απ' την άλλη όμως σκέφτομαι... Αν διαβάζατε χθες στο tsoumbox ότι εκτός του σουηδικού ντέρμπι, στο Χ θα... σπάσουν και τα ματς της Νόρτζελαντ, της Καρλσρούης και της Βερόνα, ποια θα 'ταν η πιθανότερη αντίδραση; 'Η δεν θα με ξαναδιαβάζατε ή - τώρα που βγήκαν πλέον όλα μαζί - θα μ' ανεβοκατεβάζατε κωλόφαρδο. Η τύχη όμως δεν είναι το πρώτο ζητούμενο στο στοίχημα. Κι όπως έχω ξαναπεί, αν κάποιες ομάδες επιλέγουν να πετάξουν ευκαιρία και κόπους ολόκληρης σεζόν κόντρα σε ουραγούς και αδιάφορους αντιπάλους, όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με Νόρτζελαντ και Βερόνα, καλά να πάθουν πρώτα αυτές και μετά εμείς που τις ποντάραμε. Για μας άλλωστε σήμερα είναι μια άλλη μέρα, με νέες αποδόσεις απ' την Goalbet και νέες ευκαιρίες...


Για να δούμε όμως που μπορεί να τις ψάξουμε, με την ελπίδα ότι το πράγμα θα ισορροπήσει και δεν θα 'χουμε το σχεδόν ολοκληρωτικό στράβωμα της Δευτέρας. Προσωπικά βλέπω τα εξής:



ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΧΕΡΤΑ
Το 1-2 του πρώτου αγώνα στο Βερολίνο, δεν αφήνει περιθώρια στον Όττο Ρεχάγκελ και τους παίκτες του. Για να παίζουν και του χρόνου στη Μπουντεσλίγκα, θα πρέπει να βάλουν τουλάχιστον δύο γκολ και στη χειρότερη να φάνε ένα, για να πάνε σε παράταση. Αφήνω λοιπόν τα σημεία, ποντάρω στο εξ' ανάγκης ανοιχτό ματς των φιλοξενουμένων και καταλήγω στο over του 1.80, δεδομένου ότι ανοιχτό ματς σημαίνει κατά κανόνα και ανοιχτό σκορ...



ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ

Μπαράζ κι εδώ, με τον γηπεδούχο να 'χει επίσης νικήσει εκτός στο πρώτο ματς με 2-0. Μόνη διαφορά ότι δεν μετρούν στην Αγγλία τα εκτός έδρας γκολ. Που σημαίνει πως οι "Ντονς" θέλουν δύο γκολ έναντι κανενός για παράταση και τρια έναντι κανενός για πρόκριση. Δεν ξέρω αν το πιστεύουν, είμαι όμως σίγουρος ότι θα το επιδιώξουν γι' αυτόν παίρνω κι εδώ το over στο 1.85. Εξάλλου, εκτός του ρίσκου των φιλοξενουμένων, ποντάρω και στην απογοήτευσή τους αν κάτσει και προηγηθούν έγκαιρα οι γηπεδούχοι.


ΜΟΝΑΓΚΑΝ-ΝΤΕΡΙ

Ψάχνοντας για καμιά καλύτερη απόδοση, ποντάριζα στο διπλό της Ντέρι, δεδομένου ότι ενώ η Μόναγκαν έχει έξι ήττες σε επτά ματς (κι η μόνη νίκη της είναι εκτός), εκείνη κατάφερε στις δύο τελευταίες εξόδους να πάρει βαθμό από τις πρωτοπόρους Σλίγκο και Σάμροκ (παρότι μέσα στο σπίτι της δεν βλέπετε κι αυτή). Όμως, την ώρα που ο ΟΠΑΠ δεν παίζει καθόλου το ματς, η Goalbet το ανέβασε μόνο στο 1.73. Αν σας χαλάει κι εσάς όπως κι εμένα η απόδοση, υπάρχει και το 2-3 γκολ στο 1.90!


ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Ντέρμπι μεταξύ δεύτερου και τρίτου, με φόντο την απ' ευθείας άνοδο, την οποία κρατάει αυτή τη στιγμή η Τορίνο, με δύο βαθμούς διαφορά απ' τη σημερινή της αντίπαλο. Και προσέξτε, μιλάμε ότι συγκρούονται μια έδρα που "έπεσε" εξ' ολοκλήρου μόλις μια φορά (έχει και 4 ισοπαλίες), με μια ομάδα που έχασε έξω μόλις δύο φορές σ' ολόκληρο πρωτάθλημα (έχει 7 ισοπαλίες και 10 νίκες). Αν σ' αυτά τα δεδομένα προσθέσω και μια παράδοση που λέει πως στα επτά τελευταία μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας, δεν κέρδισε ποτέ γηπεδούχος, δεν το 'χω και πολύ να υποθέσω πως η Τορίνο δεν θα χαλαστεί αν κρατήσει τη διαφορά των δύο πόντων μ' ένα Χ του 3.00, το οποίο δεν θα απογοητεύσει και την Σασσουόλο, θέτοντάς την εκτός πιθανοτήτων δύο αγωνιστικές πριν το τέλος...


ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ-ΘΕΛΤΑ

Η γηπεδούχος βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη κι όσο κι αν θέλει αποτέλεσμα, έχει και χώρο και χρόνο μπροστά της. Αντίθετα, η Θέλτα έχει κυρίαρχο στόχο την απ' ευθείας άνοδο και δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας αφού ισοβαθμεί με την Βαγιαδολίδ στη δεύτερη θέση. Ως προς τη φόρμα, οι δύο ομάδες βρίσκονται αντίστοιχα στο 2-1-3 και στο 3-1-2, με τη Θέλτα όμως να τα καταφέρνει καλύτερα εκτός (9-5-5, όσες νίκες έχει και η πρωτοπόρος Λα Κορούνια), απ' ότι η Γουαδαλαχάρα εντός (7-2-9). Ειλικρινά ζυγίζοντάς τα όλα αυτά και πιστεύοντας ότι θα αρκούσε και μόνο η αποφασιστικότητα της Θέλτα για να κάνει τη διαφορά, καταλήγω στο διπλό του 1.63!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ξημερώματα υπάρχει αμερικάνικο ματς, με το Χιούστον να έχει σαφές ποιοτικό προβάδισμα απ' το Πόρτλαντ σ' έναν άσο του 1.72, ενώ πριν τα μεσάνυχτα, στην Ισλανδία, υπάρχει μεταξύ άλλων το Σέλφος-Χαφναρφιόντουρ, όπου το διπλό δίνεται στο 1.62. Δεν λέω να τα παίξετε, λέω να τα προσέξετε και να 'χετε το νου σας. Ειδικά για την ισλανδική ομάδα με το περίεργο όνομα, έχω το καρντάσι απ' το Μπλάκενμπουργκ (για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει), που της έχει λέει αδυναμία και τη στηρίζει πάντα για δύο λόγους: α) γιατί βγαίνει πάντα Ευρώπη και β) γιατί μια φορά στο live έφυγε απ' το σπίτι με 30 ευρώ και γύρισε πίσω με 1.000, ποντάροντας πέντε φορές πάνω της σ' ένα 90λεπτο! 

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου