5 Απρ 2012

Goal/Goal κι ας περάσει όποιος θέλει...

Ο επαναληπτικός ΟΦΗ-Ολυμπιακoύ ήταν ακόμη πιο... φιλικός απ' ότι περιμέναμε κι έτσι πέρασε  το under (1.60), αλλά όχι και το διπλό από ημίχρονο (2.35), στερώντας μας το 100% της επιτυχίας των προβλέψεων που δώσαμε για το χθεσινό κουπόνι. Αντίθετα πέρασαν το Χ (2.96) και το goal/goal (2.20) στην Τρίπολη, ο άσος της Καλλιθέας (1.57) και ο άσος (1.73) με goal/goal (1.72) στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δε σας λέμε, δε και το τι κάναμε στο live του Αστέρα με τον Ατρόμητο, για να μη... σκάσετε όσοι δεν παίξατε! Πάμε λοιπόν με το ηθικό στα ύψη για τα σημερινά, με Β' Γερμανίας για αρχή και φυσικά κυρίως μενού με Europa League και λίγες αλλά... καλές επιλογές.



ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΚΟΤΜΠΟΥΣ
Μια υποψήφια πρωταθλήτρια με κορυφαία φόρμα στην κατηγορία (5-1-0) και κορυφαία έδρα, που έμεινε στη 2η θέση γιατί τόλμησε να κάνει μια ισοπαλία εκτός, φιλοξενεί μια ζημιάρα μεν, αλλά παντελώς αδιάφορη ομάδα. Ο άσος στο 1.36 στη Goalbet, για όσους παίζουν τέτοιες αποδόσεις στα φαβορί και εναλλακτικά (για καλύτερα λεφτά, αλλά με περισσότερο ρίσκο) over στο 1.70, λόγω της ευκολίας με την οποία σκοράρουν οι γηπεδούχοι.

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 
Ουραγός η Χάνσα, την παλεύει με κάτι διπλά σαν το τελευταίο, αλλά απογοητεύει με συνεχόμενες ήττες στην έδρα της, όπου τρώει και πολλά γκολ γιατί επιδιώκει να παίξει ανοιχτά. Στην 3η προνομιούχο θέση η Φορτούνα, παλεύει θεωρητικά για την 2η και την απ' ευθείας άνοδο, αλλά λόγω απόστασης κοιτάζει πρώτα τα κεκτημένα, αφού έχει πίσω της, στους 2 βαθμούς, δύο ακόμη ομάδες. Αφήστε που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται γιατί παρά τις γκέλες εντός, έχει αξιόπιστη παρουσία εκτός. Κλασσικό ματς όπου το μόνο που μπορείς να δεις είναι το διπλό όταν σου δίνεται στο 1.97 στη Goalbet.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΑΛΚΕ
Καλό είναι - μετά το 2-4 των Βάσκων στη Γερμανία - να περιμένουμε να δούμε τη σύνθεση της Σάλκε, που θα μας δώσει μήνυμα. Αν παίξουν "δεύτερα", τότε ο άσος στο 1.83 για μια Μπιλμπάο που θέλει να χαρεί αυτά τα ματς, φωνάζει από μακριά. Πόσω μάλλον αν ξεκινήσει ο Γιορέντε, που δεν έπαιξε στο ματς πρωταθλήματος στο "Καμπ Νου". Αν οι όμως οι φιλοξενούμενοι κατεβάσουν βασικούς, με Χούντελαρ, Ραούλ μπροστά, τότε τόσο το goal/goal (1.53), όσο και το over στην ίδια απόδοση, αποκτούν προβάδισμα.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 
Με 2-1 υπέρ των Ισπανών στο πρώτο ματς, έχουμε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά κι αυτό σημαίνει πως έτσι ή αλλιώς και οι δύο ομάδες θα πετύχουν γκολ (1.61 στη Goalbet, όταν εγχώρια δίνεται στο 1.30)!
Σημειώστε ότι στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και οι δύο ομάδες, σκόραραν σε όλα και κράτησαν ανέπαφη εστία μόλις σε δύο έκαστη...

* Απ' τα υπόλοιπα δύο ματς του Europa League, λέω να δω μόνο την απόδοση της Σπόρτινγκ στο live, για να ανοίξει το σκορ στο Χάρκοβο μ' αυτή την παλαβή τη Μέταλιστ!

Δείτε εδώ αναλυτικά το κουπόνι που τρέχει αυτή τη στιγμή στη Goalbet και κάντε την εδώ την εγγραφή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου