4 Απρ 2012

Το Χ... Χ και το goal... goal!

Το σημερινό κουπόνι δεν εμπνέει σαν το χθεσινό, αλλά έχει το ψωμί του, το οποίο φαίνεται μάλιστα να... ζυμώνεται εντός συνόρων.

Αναφέρομαι κυρίως στους ημιτελικούς του κυπέλλου, γιατί στη Football League, που παίζεται στην Goalbet, δεν ξέρω κατά πόσο τα ξεκάθαρα φαβορί αξίζουν τις αποδόσεις τους, πλην ίσως της Καλλιθέας (1.57 στον άσο). Πάμε λοιπόν για τους ημιτελικούς κυπέλλου...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Μια απ' τα ίδια σε τακτική, με το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ειδικά αν φτάσουμε κατά το 60' και μετά, ποιός νομίζετε πως θα ρισκάρει; Το προφανές λοιπόν, είναι στο Χ του 2.96. Κάτι μας λέει όμως πως στις λίγες φάσεις που θα γίνουν, κάποιος απ' τους επιθετικούς των δύο ομάδων (και ειδικά των γηπεδούχων που έχουν ενθουσιασμό) θα το βάλει το γκολ. Αν μπει πολύ νωρίς, ίσως πάμε και σε over (2.70). Αν αργήσει, κλειδώνει το under (1.44). Ωστόσο, προτιμάμε να πιστέψουμε ότι σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση η μορφή του αγώνα θ' αλλάξει κι αφού θα σκοράρει ο ένας, θα σκοράρει κι ο άλλος. Το goal-goal δίνεται στην Goalbet στο 2.20 παρακαλώ...

ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χωρίς πολλά λόγια, το under (1.60) μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο σ' ένα ματς που θα το καθορίσει η συμπεριφορά του Ολυμπιακού, δεδομένου πως κουβαλάει νίκη με μόλις 1-0 απ' το πρώτο ματς. Ποιός όμως θα τον κοντράρει και πως; Αν ξεφύγουμε πάντως απ' τη συντήρηση και ψάξουμε καλύτερη απόδοση, ίσως σταθούμε στην ανάγκη των πρωταθλητών να καθαρίσουν και να καθορίσουν από νωρίς την κατάσταση μ' ένα γκολ. Προτιμάμε λοιπόν το 2 από ημίχρονο (2.35) και περιμένουμε να δούμε τι θα δώσει η Goalbet στο live, για να ανοίξει ο Ολυμπιακός το σκορ, είτε στο ημίχρονο, είτε... γενικώς.

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Η μπουγάδα μοιάζει να καθάρισε στο πρώτο ματς, με τους γηπεδούχους να 'χουν μόνη πηγή ικανοποίησης του κόσμου τους το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Πορτογάλοι παίζουν κάθε βδομάδα το πρωτάθλημα στα... ζάρια με Πόρτο και Μπράγκα.
Αν προηγηθεί λοιπόν η Τσέλσι, που είναι το πιθανότερο με βάση την εντός κι εκτός παρουσία των δύο ομάδων, λέει οριστικά αντίο στο ματς η Μπενφίκα και γράφουμε άσο στο 1.73. Αν υπάρχει εναλλακτική, σ' ένα ελεύθερο από εκεί και πέρα ματς, είναι το goal-goal στο 1.72.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου