4 Απρ 2012

EKTAKTO: Θα κατεβούν... Δεν θα κατεβούν...


Μαργαρίτες μαδάνε για να αποφασίσουν αν θα κατεβούν να παίξουν στις 5 μ.μ. κόντρα στην ΑΕΛ, οι εναπομείναντες παίκτες του Εθνικού Αστέρα!


Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, από συγκεκριμένη πηγή απ' το εσωτερικό της ομάδας της Καισαριανής, η αποστολή ειδοποιήθηκε ότι δεν πρόκειται να φτάσουν νέα δελτία από την Αθήνα. Η είδηση αυτή είχε ως συνέπεια την αντίδραση των 11 διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θεωρούν πως εμπαίχτηκαν από την διοίκηση, προκειμένου να ταξιδέψουν στη Λάρισα και συσκέπτονται μεταξύ τους για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.
Λέγεται, δηλαδή, ότι η διοίκηση άφησε επίτηδες να διαρρεύσει ότι έχει τα χρήματα να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι υπόλοιποι 9 ποδοσφαιριστές της αποστολής, προκειμένου οι εναπομείναντες - ευρισκόμενοι ήδη στη Λάρισα - να μπουν σε ηθικό ζήτημα για το αν παίξουν ή όχι τον αγώνα. 
Κι όλα αυτά φυσικά, γιατί αν δεν κατέβει τελικά ο Εθνικός Αστέρας, θα 'ναι το τρίτο ματς που θα το πράξει και θα αποκλειστεί οριστικά.
Για να δούμε τι άλλο θα ζήσουμε φέτος και φυσικά, τι άλλο θα καταγραφεί στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου