5 Νοε 2013

Davidoff, Winston κι Ερασιτεχνική ΑΕΛ!!!



Το θέμα σαφώς και είναι σοβαρό... Τόσο σοβαρό, όσο και το ν' ακούς τον πρωθυπουργό να υπόσχεται δωρεάν ίντερνετ για όλους, ως ισοδύναμο της δημοκρατίας! Άρα, αντιμετωπίζεται εξίσου σοβαρά μόνο με χιούμορ, αντίστοιχο μ' αυτό (έστω και μαύρο) που απαιτείται για να ξεπεράσει ψυχολογικά και το Δ.Σ. της ΑΕΛ, το θέμα που οδήγησε τα μέλη του στην χθεσινοβραδινή τους συνεδρίαση, ν' αποφασίσουν...


...να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση και διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων στο Αλκαζάρ, τη μέριμνα των οποίων είχε μέχρι προχθές η Επιτροπή Ποδοσφαίρου, ήτοι ο πρόεδρός της και χρηματοδότης, Βαγγέλης Πλεξίδας.

Τα στοιχεία που υποστηρίζουν το σχετικό ρεπορτάζ είναι αποκλειστικά, βρίσκονται στη διάθεση συναδέλφων-παραγωγών της Ραδιοφωνίας "Κισσάβου", που έβγαλε και συζήτησε σήμερα το πρωί το θέμα κι οφείλουμε να περιμένουμε την έγγραφη δημοσιοποίησή τους, αν υπάρξει, για να σχολιάσουμε κι εμείς λεπτομερέστερα το ζήτημα.

Πιο ζήτημα δηλαδή... Μιλάμε για την προφανή αδυναμία κάποιων να καταλάβουν που βρίσκονται και τι ευθύνη κουβαλάνε στις πλάτες τους. Μιλάμε για την επικινδυνότητα της πολυδιαφημισμένης τρέλας τους, που προφανώς αδυνατούν να καταλάβουν, γιατί επιμένουμε πως το ζητούμενο στην ΑΕΛ δεν είναι η τρέλα, αλλά η σοβαρότητα κι ο σεβασμός του μεγέθους και της διαφορετικότητάς της!

Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τη διάσταση που θα πάρει - αν πάρει - τελικά η υπόθεση, που είναι και λεπτή πανάθεμά τη, γι' αυτό κι επί του παρόντος μου αρκεί που γνωρίζω τις μάρκες των τσιγάρων που καπνίζουν στην Ερασιτεχνική...



13 σχόλια:

  1. Μία διόρθωση το Winston είναι λευκό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΗΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
    Ε ρε γλέντια;;; Τι σημαίνει Χρήστο αυτό ;;; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;;;;; Λες να τους ξέφευγαν τα εισιτήρια μόνα τους !!!!!!! Α και κάτι άλλο . Λές στο μπάτζετ να βάλει και τα γραφεία τα πολυτελέστατα και να χρεωθούν ώς έναντι για την εγγυητική των 500.000 ευρώ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ----"και μάλιστα στην πιο προσεκτική χρονική στιγμή" -----ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΝΦΑΙΡ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ --των φρουρών της συνέχειας της ΑΕΛΑΡΑΣ -- δηλαδή ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ --ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου καλέ απλά μια παρατήρηση μιας και ο γενικός όρος ''συνδεσμίτες'' περιλαμβάνει και εμένα προσωπικά αλλά και άλλα άτομα που ανήκουμε στον Σύνδεσμο της Αθήνας,σου λέω κατηγορηματικά ότι εμείς σωστά ή λάθος,καλώς ή κακώς,θα το κρίνει ο κόσμος και η ιστορία ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.κιούση ψηφίσαμε μη έχοντας άλλη επιλογή και τα πρακτικά υπάρχουν μιας και η ψηφοφορία ήταν ονομαστική.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΗΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
      Ναι φίλε πράγματι υπάρχουν τα πρακτικά και μάλιστα εγώ τα κρατουσα το τι ψηφισε ο καθένας ( μαζί με έναν άλλον στην Γ.Σ) κΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΓΓΕΙΛΑ ΟΤΙ 71- ΕΝΑΝΤΙ 56 ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 50% + 1 ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ Γ.Σ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ( ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΑΕΛ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( όπως βλέπαμε απο την έδρα εμείς που κρατούσαμε τα πρακτικά) .ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ( που στα γκάλοπ των σταθμών ΄δηλαδή της κοινωνίας της Λάρισας έπιανε 8%!!!!!!!)
      ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ --ΑΝ ΣΟΠΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ--ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ;;;

      Διαγραφή
    3. Δεν σχολιάζω το μνμ σου για το που κάθονταν ο καθένας και τι ψήφισε απλά διευκρίνησαγια την θέση που κράτησαν τα μέλη του ATHENS CLUB,που έχω την τιμή να εκπροσωπώ τουλάχιστον 15 χρόνια δημόσια και όρθιος μπροστά στα χαρακώματα.Κόπο δεν μου κάνει να γράφω το όνομα μου.Εδώ δεν μου έκανε κόπο,για παράδειγμα να βρεθώ έξω από τα γραφεία του πρών μεγαλομετόχου στις 5/2/2102 να του πω μαζί με άλλα άτομα να ξεκουμπιστεί να φύγει,τότε που δεν μίλουσε κανείς.Δεν μου έκανε κόπο να φάω μηνυση για την διαμαρτυρία αυτή και να βλέπω παράλληλα αυτόν που μου την έκανε να τον υποστηρίζουν και να μην τον στριμώχνουν παρά τα μεγάλα ψέμματα και σκάνδαλα,θα έχω πρόβλημα να γράψω το όνομα μου;Όπως κόπο δεν μου έκανε να μπω μαζί με τα κομάντα μου μέσα στην ριζούπολη φέτος,στα επίσημα και να φωνάξουμε για την ΑΕΛ.Δεν έχει νόημα ποιός και τι,αλλά η αλήθεια και τα δεδομένα.Πάντως έτσι για την ιστορία,Στέλιος Πονηρός.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΗΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ: Στέλιο μιας και ειπες για το ATHENS CLUB -νομίζω οτι διαβάστηκε μια δικιά σας θέση για την πορεία της ΑΕΛ σε αυτή την Γ.Σ .Θα σε παρακαλούσα ή βάλτην σε απάντηση ή παρέπεμψέ μας στο κατάλληλο link Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    5. Δεν το κατέχω πολύ το θέμα με link,παραπομπές,ίντερνετ κτλ,αλλά οι προτάσεις αναλυτικά που καταθέσαμε στην τελευταία Γ.Σ μπορείς να τις διαβάσεις στην τελευταία ανακοίνωση του Συνδέσμου,που είναι αναρτημένη και στο σάιτ μας που είναι το www.athensclub.wordpress.com.

      Διαγραφή
    6. ΑΡΗΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ:Στέλιο εννοώ στην Γ.Σ στην οποία εκλέχτηκε ο ΧΟΡΗΓΟΣ της ΑΕΛ και όπου διαβασατε μια ανακοίνωση αυτην την Γ.Σ εννοώ

      Διαγραφή
    7. Οι ίδιες προτάσεις είναι.Τις καταθέσαμε στην συνέλευση που εκλέχτηκε ο κομπότης/πλεξίδας και τέθηκαν προς ψήφιση στην τελευταία συνέλευση.Πέρασαν οι δύο πρώτες που ήταν το πιο σημαντικό και οι άλλες δύο ''κόλλησαν'' για την επόμενη συνέλευση μιας και αποτελούν αγκάθι για την πλήρη εκχώρηση του πακέτου των μετοχών στον έναν που άρχισε τα τσαλιμάκια νωρίς νωρίς.

      Διαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΤΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος κάνει ντάβιντοφ στην εποχή μας ? πρέπει να το φυσάς ή να στο φυσάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NA XEIS LEFTA GIA DAVIDOV KAI NA MPENEIS ME PROSKLISI STO GIPEDO TZAMPE !!! AX AELARA MOU GIATI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή