5 Νοε 2013

Η ιστορία δεν γράφει μ' ελαφριά καρδιά...



Μωρέ καλά κάνει (και πρέπει) "η νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΛ" και θέλει να αναδιοργανώσει την ομάδα, αλλά διαβάζοντας το θέμα περί "καινοτομίας" στο mustsport, έθεσα αυθόρμητα στο facebook το ερώτημα: "Εντάξει με το νέο site, αλλά γιατί ν' αλλάξει η μασκότ"; Η απάντηση που μου 'ρθε κατ' ιδίαν από επίσημο πληκτρολόγιο, έλεγε...



"Ανάποδα έπρεπε να ρωτήσεις... Η προηγούμενη μασκότ είναι κατοχυρωμένη στο ανάπτυξης (όπως γίνεται με τα σήματα), το δε "σάιτ" δεν μπορεί να λειτουργεί εκτός του "σάιτ" του Ερασιτέχνη..."!

Κι ανταπαντώ:

Αν υπάρχει νομικό θέμα με τον "ΑΕΛΑΡΑ", πάω πάσο, αλλά αναρωτιέμαι αν πήρε κανείς τηλέφωνο στον Πηλαδάκη να τον ρωτήσει αν παραχωρεί το δικαίωμα, ώστε να μη χρειάζεται να περάσει στην ιστορία μια μασκότ που:

- Σχεδιάστηκε απ' τον Σωτήρη Γεροκώστα, έναν ορκισμένο οπαδό της ΑΕΛ και πραγματικό καλλιτέχνη του σχεδίου (ίσως τον καλύτερο που έχουμε στη Λάρισα), ο οποίος και κέρδισε τότε τον σχετικό διαγωνισμό και
- Βαφτίστηκε απ' τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας, σε μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες (σ.σ. όπως είχε συμβεί και στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Βαλαώρα σε κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της ΑΕΛ)!

Όσο για το site, θα επιμείνω πως η δημιουργία ενός aelfc.gr θα 'ναι για πάντα, θα αφορά μόνο στην πρώτη ομάδα και τα τμήματα που εκείνη θα χρηματοδοτεί και θα ελέγχει και στην τελική, θα βγάλει την Ερασιτεχνική απ' τη δύσκολη θέση να ανέχεται αναρτήσεις τύπου "ο πρόεδρος έκανε επίτιμο πρόεδρο τον Σαμαρά" (σ.σ. πού; ξαναρωτάω κι απάντηση δεν παίρνω...), οι οποίες και την εκθέτουν.

Εν κατακλείδι, καλό είναι να μην γράφουμε ιστορία μ' ελαφριά καρδιά, ακόμη και σε δευτερεύοντα ίσως θέματα και να μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας!


4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΔΑΚΗΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΟΘΗΚΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.

    ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ (ΔΛΔ ΠΛΕΞΙΔΑ). ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΕΞΙΔΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ερασιτεχνική έχει παραδώσει τα πάντα στον πλεξίδα το βλέπουν μέχρι την άλλη άκρη του πλανήτη αυτό.
    επίσης Χρηστάρα ελπίζω να αστειεύεσαι για τον σλαβαδορ και περί πρωτείων κλπ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα κριθούν όλοι τον Μάιο (αν δεν το έχουνε πάρει χαμπάρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικοί νομίζουν πως τον Μάη κρίνεται μόνο ο πλεξίδας ,κάποιοι μας τον φέρανε και θα είναι υπόλογοι αν κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα και φυσικά δεν εννοούμε την άνοδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή