5 Νοε 2013

Ναι μεν... αλλά τι γίνεται με τις προτεραιότητες; (video)


Δείτε εδώ το τηλεοπτικό θέμα για τα νεα γραφεία της ΑΕΛ


Το περασμένο Σάββατο, στην εκπομπή "Πάμε Γήπεδο" της TRT, παρουσιάσαμε με την Έλενα ένα θέμα που το χρωστάω στους αναγνώστες του blog, μαζί με τον σχολιασμό που το συνόδευε. Είπα συγκεκριμένα, βολτάροντας τηλεοπτικά στα νέα γραφεία της ΑΕΛ, ότι...



...σε καμία περίπτωση δεν θα πω εγώ στον επιχειρηματία, πως θα στήσει το "στρατηγείο" του, που θα υποδεχθεί τους συνεργάτες του και που θα κλείσει τις δουλειές του (σ.σ. θα ήθελα μόνο να ρωτήσω αν ρώτησε κανέναν πριν στήσει την αίθουσα Τύπου, αλλά δεν είναι της ώρας)...

Και δεν θίγω καν το ζήτημα που έθιξαν άλλοι, σχετικά με το αν χρειάζεται η ΑΕΛ χλιδάτα γραφεία στο κέντρο της Λάρισας, όταν υπάρχει η προοπτική (λέμε τώρα) του AEL FC ARENA, γιατί έτσι κι αλλιώς θεωρούσα λάθος του Πηλαδάκη που αποξένωσε την ομάδα απ' την καθημερινότητα της πόλης, μετακομίζοντας έδρα και μπουτίκ στο νέο γήπεδο.

Οφείλω όμως να παραμείνω συνεπής στις θέσεις και τις απόψεις μου περί της ιεράρχησης των αναγκών οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας και να επισημάνω (όπως είχα κάνει άλλωστε το καλοκαίρι, με τα δημοσιεύματα περί Εμίλ Μπενζά), ότι θα μπορούσαν για εξίσου γουστόζικα και αντιπροσωπευτικά γραφεία, να ξοδευτούν τα μισά λεφτά, απ' όσα λέει ο Πλεξίδας πως του στοίχισε η χλίδα και με τα υπόλοιπα να κλειστεί με το μήνα ένα προπονητήριο, ώσπου να 'ρθει η ώρα του γυρισμού στα Δένδρα.

Γιατί όσο ο κώλος διοικούντων (της Επιτροπής Ποδοσφαίρου) και στελεχών κάθεται σε φουσκωμένες κι αναπαυτικές βυσσινί πολυθρόνες, το αγωνιστικό τμήμα γυρνοβολάει από γήπεδο σε γήπεδο για να προπονηθεί!

Αλήθεια, ο Γαλανακόπουλος να του 'πε του Πλεξίδα αυτό που μου 'χε πει στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, όταν του συστήθηκα και του ζήτημα να μου πει τις προτεραιότητες της ομάδας; "Το προπονητήριο παιδιά, το προπονητήριο... Μετά όλα τ' άλλα"!!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου