14 Οκτ 2013

Η "ντρίμπλα" του αιώνα...!!! (video)


Δείτε το μίνι τηλεοπτικό ρεπορτάζ του αγώνα Δόξα Πενταλόφου-ΑΕΛ 0-4


Μ' όσα έχουμε δει προς το παρόν, μπράβο στον Πλεξίδα που πληρώνει αυτό το ρόστερ σ' αυτή την κατηγορία, μπράβο σε Γαλανακόπουλο και Παναγόπουλο που το επέλεξαν, μπράβο και στον κόουτς που τους έχει δουλέψει παραγωγικά. Κάπου εδώ τελειώνει φυσικά και η αγωνιστική κριτική  της αναμέτρησης της ΑΕΛ στον Πεντάλοφο κι αρχίζει η περιγραφή της ντρίμπλας του αιώνα...


Κατά πως είπε ο Παναγόπουλος στους Monsters, σαν ποδοσφαιριστής έπαιζε δεξί εξτρέμ κι ίσως έτσι να εξηγείται που όταν τον ρώτησε (εκ μέρους της Ραδιοφωνίας Κισσάβου) ο Τάσος Σιαχούλης , περί του σχολίου για "το κλίμα της ερχόμενης εβδομάδας" , εκείνος αγνόησε ότι τον ρωτάει Λαρισαίος για το κλίμα στη Λάρισα και στην ομάδα του κι απάντησε ως ακροατής των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης!

Μιλάμε όντως για την ντρίμπλα του αιώνα, δεδομένου ότι κατάφερε να τους αφήσει όλους σύξυλους, δίνοντας μια απρόσμενη απάντηση, η οποία όμως - αντίθετα με τους πολιτικούς που απαντούν ό,τι θέλουν κι ανεξάρτητα απ' την ερώτηση - έστεκε μια χαρά, με βάση το περιεχόμενο που ο ίδιος έδωσε στις δηλώσεις του.

Μπράβο του δυο φορές λοιπόν κι επειδή, κακά τα ψέμματα, μέχρι στιγμής παρουσιάζει μια ΑΕΛ που έτσι θέλουμε να τη βλέπουμε αγωνιστικά και ψυχικά με τα δεδομένα της κατηγορίας, εύχομαι να γυρίσει ο Πλεξίδας, να τα βρουν και να τελειώνει το κρυφτούλι!

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως α) η ΑΕΛ είναι η μοναδική λαρισινή ομάδα απ' τις έξι της κατηγορίας που προχωράει στο κύπελλο, μόνο που έχει πάλι ταξίδι να κάνει β) πέτυχε εύκολη 4άρα εκτός έδρας, χωρίς Μπλέντι, Γκούρτσα, ήτοι χωρίς 7 απ' τα ως σήμερα 13 της τέρματα στη σύνθεση και γ) πρόσθεσε άλλους δύο (Παπαϊωάννου και Νέμπε) στον πίνακα των φετινών της σκόρερς.

Άντε να δούμε, θα 'ναι όντως ξεκούραστη (ελέω Τηλυκράτη) η εβδομάδα που μπαίνει;  

Υ.Γ. Απ' ότι έμαθα, όχι παροχές, αλλά ούτε σήμα ίντερνετ για τα στικάκια των συναδέλφων δεν είχε στον Πεντάλοφο!!!

4 σχόλια:

  1. Για αυτό δεν στείλατε μία κωλοκάμερα να πάρει φάσεις;;;Επειδή δεν είχε παροχές;;;
    Άντε σοβαρευτείτε,τις φάσεις της ΑΕΛ θέλουμε να βλέπουμε και όχι από κάνα κωλοχώρι!!!

    Στα αγωνιστικά,ντόρτια πάλι και συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά, προκειμένου να πει κάποιος αυτό που θέλει, πιάνεται απ' οτιδήποτε!
      Λοιπόν, στα σοβαρά τώρα...
      Όσο και να χτυπάς το σαμάρι, δουλειά δε γίνεται. Κάθε κανάλι έχει ιδιοκτήτη, έχει διεύθυνση και για κάθε είδους αίτημα ή παράπονο, μπορεί ο καθένας ν' απευθυνθεί αρμοδίως, για να πάρει και υπεύθυνη απάντηση, θετική ή αρνητική.
      Απλά, για να έχεις σφαιρική ενημέρωση, γνωστοποιώ ότι τα δικαιώματα ακόμη και για τα τρίλεπτα, η ΕΠΟ τα 'χει παραχωρήσει εξ' ολοκλήρου στα γηπεδούχα σωματεία, με αποτέλεσμα ο κάθε πικραμένος που παίζει με την ΑΕΛ, να επιδιώκει να βγάλει απ' τη μίγα... ξίγκι!
      Σταματάω εδώ, γιατί αν συνεχίσω θα κάνω λόγο και για την απουσία της επιχειρηματικής Λάρισας απ' την ιδιοκτησία τοπικών καναλιών και θα πάει μακριά η βαλίτσα...

      Διαγραφή
  2. Προς τι αυτή η θεοποίηση Χρήστο σε Πλεξίδα και συνεργάτες ? Σε έχω για πιο ρεαλιστή και άνθρωπο με μεγαλύτερη υπομονή ,δεν σου ταιριάζουν οι πανηγυρισμοί ειδικά από τόσο νωρίς .Δεν υπάρχει σοβαρός αντίπαλος και το να μιλάμε για έργο είναι τουλάχιστον αστείο και βιαστικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη φράση "με όσα έχουμε δει προς το παρόν", με την οποία ξεκινάω το κείμενο, νομίζω ότι έχω ήδη δώσει την απάντηση στο σχόλιό σου, μέρος της οποίας, αν θες, περιλαμβάνεται και στο κείμενο που ανέβασα σχετικά με την Εθνική: http://tsoumbox.blogspot.gr/2013/10/blog-post_16.html
      Καμμία θεοποίηση για κανέναν, παρά μόνο εύσημα που μέσα στο γήπεδο η ΑΕΛ κάνει ολοκληρωμένα αυτό που θέλαμε να τη δούμε να κάνει φέτος, τηρουμένων των αναλογιών...

      Διαγραφή