14 Οκτ 2013

Ένα και... Τέλλος! (video)


Δείτε το πλήρες τηλεοπτικό ρεπορτάζ (γκολ, φάσεις, δηλώσεις) του αγώνα Τύρναβος-Δόξα Δράμας 1-0


Ξέρετε κάτι πολυτιμότερο για μια νεοφώτιστη ομάδα, απ' το να κάνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος "δύο στα δύο" στην έδρα της, που δεν είναι κι η φυσική της; Και μάλιστα με μέτρια εμφάνιση; Όσο για το γεγονός ότι σκόρερ αυτού του 1-0 του Τυρνάβου επί της Δόξας ήταν ο Τέλλος, επιτρέψτε μου...


...να κάνω κι εγώ τα μπράτσα μου ως γουρλής, καθώς μόλις 48 ώρες πριν του πήρα συνέντευξη, που μόλις 24 ώρες πριν, προβλήθηκε! Όχι τίποτα άλλο, να μην επιμένει κι ο Ασπρούδης να με λέει γκαντέμη, που μετά την αντίστοιχη συνέντευξη του Μπλέντι, μια εβδομάδα πριν, το παλικάρι έμεινε άσφαιρο και στο καπάκι τραυματίστηκε.

Στο θέμα μας όμως...

Όντως ο Τύρναβος σήμερα δεν ήταν καλός κι απέκτησε μια δυναμική μόνο όταν μπήκαν διαδοχικά στην επανάληψη οι Καραγιάννης, Γεωργίου και Μάγγος, που του 'δωσαν μια ορμή και μια δημιουργικότητα. Ως τότε, παρότι ο Διγκόζης έπαιζε με 3+1 ξεκάθαρους μεσοεπιθετικούς (Κάρλος Αντρέ, Φελίπε Ντε Πάολα, Τσούκαλο και Σαχινίδη κορυφή), η ομάδα του δεν τα κατάφερνε να απειλήσει, έχοντας πέσει στην παγίδα της σχετικής ανετοιμότητας των Όμο και Κάρλος Αντρέ.

Νίκη όμως σ' ένα τέτοιο ματς και με μέτρια εμφάνιση, βγάζει κάτι από χαρακτήρα, που ελπίζουμε να 'ναι τόσο ισχυρός όσο ο χαρακτήρας διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, που άφησαν εκτός αποστολής των Βαγγελή, παρότι έλειπαν Γκαλίτσιος, Σκούπρας και θα 'παιζε αναγκαστικά ως δεξί μπακ ο Ντατίδης.

Πολλαπλό λοιπόν το σημερινό κέρδος για τον Τύρναβο, που συν τοις άλλοις, φτάνοντας του 6 βαθμούς, όχι απλά φιγουράρει στην 5άδα, γεγονός που μπορεί να 'ναι πρόσκαιρο, αλλά αποκτά από νωρίς μια σεβαστή διαφορά απ' τους ουραγούς, στέλνοντας το μήνυμα πως πρόκειται για σκληρό καρύδι, τουλάχιστον επί λαρισινού εδάφους. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι εκτός των νικών επί Βατανιακού και Δόξας, έχει κι εκείνο το 90λεπτο 1-1 με τον Ηρακλή στο κύπελλο, που ισοφαρίστηκε στο 96'!

Όσο για τους παίκτες, για μένα Τέλλος και Μπάρος ήταν οι κορυφαίοι και πιο πολύτιμοι στη διάρκεια, αλλά τον ρου του αγώνα τον άλλαξαν οι... αλλαγές. 

Άντε και καλή τύχη τώρα στο ντέρμπι με την Καρδίτσα, πάλι στο Αλκαζάρ, που μάλλον γίνεται Παρασκευή και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά...  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου