7 Οκτ 2013

Οι καλοί λογαριασμοί... (video)


Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΑΕΛ-Κρανούλα 4-0


Κανονικά, θα 'πρεπε να τα 'χω σήμερα με τον Παναγόπουλο, για το ύφος και τον τόνο της χθεσινής αρχικής του τοποθέτησης, μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με την Κρανούλα. Ωστόσο, προσπαθώντας να διαβάσω πίσω απ' τις λέξεις...


...αντιλαμβάνομαι αυτό που θέλω να αντιληφθώ, ελπίζοντας ότι πραγματικά μέσα στ' αποδυτήρια των "βυσσινί" τρέχει ένα ιδιότυπο στοίχημα, το οποίο προσπάθησα να διερευνήσω και στην προχθεσινή συνέντευξη με τον Μπλέντι.

Ενώ λοιπόν θα 'πρεπε να ζητήσω απ' τον τεχνικό της ΑΕΛ ν' αφήσει τους δημόσιους λογαριασμούς να τους κάνουν οι άλλοι (τόσες νίκες, τόσοι βαθμοί, τόσα γκολ), εκτιμώ ότι με την συγκεκριμένη δήλωση (πέρα απ' τον εμφατικό προσδιορισμό του στόχου) πρόδωσε την μεγάλη επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και των παικτών του, να κυνηγήσουν το ιδιότυπο ρεκόρ του αήττητου ή ακόμη καλύτερα, του απόλυτου των νικών.  Ή τουλάχιστον αυτό είναι το πολύ καλό σενάριο, γιατί υπάρχει και το άλλο... Να 'το κανε δηλαδή για να καταδείξει την συνέπεια της ομάδας του έναντι ας πούμε της ΑΕΚ, που 'ναι και το άμεσα συγκρίσιμο μέγεθος στην κατηγορία, γιατί η Ένωση έμεινε στο "μηδέν", με αποτέλεσμα οι "βυσσινί" να κουμαντάρουν πλέον εκτός απ' τον όμιλο κι ολόκληρη την κατηγορία!

Από κει και πέρα, είναι σαφές πως ο αγώνας ως αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, ακόμη κι αν αποδεχτούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ δεν είχε ρυθμό, κάνοντας ίσως το χειρότερο ως τώρα 45λεπτό της. Μπορεί μάλιστα αυτό να 'ναι και το τίμημα της ταυτόχρονης παρουσίας στην ενδεκάδα Στεφανίδη και Γκούρτσα, έναντι του Πατινιώτη, που - άγνωστο γιατί - έμεινε εκτός 18άδας. Το γεγονός ότι υπήρξε αναποτελεσματικός στα προηγούμενα ματς, δεν σημαίνει ότι δεν έδινε πόντους στην ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούσε η μπάλα.

Κι επειδή με λογαριασμούς ξεκινήσαμε, ας κάνουμε ακόμη έναν συμπληρωματικό, μη χάσουμε και το μέτρημα στο τέλος... Τα δώδεκα γκολ της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα έχουν βάλει οι Μπλέντι (4), Στεφανίδης (3), Ρούσης (2), Γκούρτσας (2) και Πλιάγκας (το ομορφότερο).






3 σχόλια:

  1. ...Ασφαλώς υπάρχει κι άλλη - η πιο δυσάρεστη όλων - ερμηνεία των δηλώσεων Παναγόπουλου, η οποία και συζητήθηκε αρκετά σήμερα στη Λάρισα. Ωστόσο, χωρίς να την αποκλείω, δεν έχω τις ενδείξεις (πόσο μάλλον τις αποδείξεις) για να την ασπαστώ. Κι αν δεν την αναφέρω καν, είναι γιατί δεν θέλω ούτε να τη σκέφτομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το πουμε εμεις αφου εσυ ντρεπεσαι.
    Παιζει και να αρχισε τα γνωστα του ο χωριατοβλαχος και να αλλαξει 3-4 προπονητες. Κι αυτα. που εκανε οσο ειχε τα τρικαλα, τα ξερουμε κι εμεις τα ξερει κι ο προπονητης.
    Μικρος ο κοσμος. Δε θα του αρεσει η αμυντικη λειτουργια του Φετα κι ο παναγοπουλος του θυμιζει καποια πραγματα αυτονυοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπαρχει και κατι ακομα....γαλανακοπουλος και παππας (και οι 2 μανατζερ) με τον 2ο να εχει και 4 παικτες επισημα στην ομαδα... δεν θα ειναι και τοσο ευχαριστημενοι που δεν παιζουν μερικοι....που παιζουν καλα καποιοι αλλοι...και δεν θα φερουν και αλλους τον γεναρη?.....αλλα και ο παναγοπουλος τι θελει? ...αφου οι παικτες καθε φορα που βαζουν γκολ πανε πανω του να το χαρουν.....αστους να πανε στον προεδρο και τον κολητο του....για να εχεις την δουλεια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή