5 Οκτ 2013

Το πρώτο ξεκαθάρισμα...




Το σημαντικότερο στα κρίσιμα ζητήματα της ΑΕΛ, σ' αυτή την δύσκολη περίοδο, είναι να προσέχουμε τι λέμε, τι γράφουμε, αλλά και πως τα λέμε ή τα γράφουμε. Υπήρξα λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικός στο χθεσινό κείμενο για το AEL FC ARENA ή τις μετέπειτα αναρτήσεις στο facebook, γεγονός που μου δίνει δικαίωμα πέρα απ' το σημερινό, πλέον, ρεπορτάζ, να γράψω με σαφήνεια ότι...



...υπάρχουν μεν πολλά ακόμη για να λυθούν, όπως επισημαίνει και το σχετικό δελτίο Τύπου, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Τσακμακίδη ή ακόμη καλύτερα, Πλεξίδα (ο οποίος έχει πλέον μαζί του την Ε.Π.) και Πηλαδάκη, για τους οποίους σωστά γράφει ο Ασπρούδης ότι πρέπει να πάρουν σταδιακά τα ηνία και τον λόγο, αλλά όχι εκείνο που επέτρεπε το κόστος χρήσης του AEL FC ARENA να κυμαίνεται από "δωρεάν" έως και "άνω του εκατομμυρίου"!

Όπως έμαθα, ξεκαθαρίστηκε πως ο Πηλαδάκης δεν έχει καμία απαίτηση συμμετοχής της ΑΕΛ στην αποπληρωμή του δανείου για το γήπεδο, γεγονός που επιτρέπει στην διαπραγμάτευση να κινηθεί μόνο γύρω απ' τα υπόλοιπα, όπου όσο υπάρχουν διαφωνίες, υπάρχουν και σημεία επαφής.

Τι άλλο να πω αυτή τη στιγμή... Μακάρι και γρήγορα!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου