7 Οκτ 2013

Κι όμως, κατάφερε (κάτι) να χάσει... (video)


Δείτε εδώ στιγμιότυπα του αγώνα Νίκη-Τύρναβος 2-0


Αν δεν έχεις απαιτήσεις από μια ομάδα σαν τον Τύρναβο, μέχρι που δεν τρέχει και τίποτα απ' την ήττα στο Πανθεσσαλικό. Όταν όμως έχεις προσδοκίες για καλύτερη εμφάνιση και κυρίως, όταν έχεις πει ότι οι νεοφώτιστοι έχουν μόνο να κερδίσουν απ' αυτό το ματς...



...πρέπει να μπεις στη διαδικασία να επικρίνεις όσα δεν τους επέτρεψαν να αντισταθούν ουσιαστικά στη Νίκη και κυρίως, όσα κατάφεραν να χάσουν σ' έναν αγώνα απ' τον οποίο - επιμένω - μπορούσαν να 'χουν αποκομίσει μόνο κέρδη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Τι έχασαν; Μάνι-μάνι δύο παίκτες απ' την οπισθοφυλακή τους, με τις αποβολές των Γκαλίτσιου και Σκούπρα (σ.σ. 4 κόκκινες σε 3 επίσημα ματς είναι πολλές, πάρα πολλές) κι ενώ ο αγώνας είχε επί της ουσίας ήδη κριθεί και στη μορφή και στο σκορ του. Αν μου βρουν έστω έναν λόγο, πέρα από υπερβάλλοντα - αλλά σε λανθάνουσα μορφή - ζήλο, γι' αυτές τις αποβολές, πάω πάσο!

Κατά τα λοιπά, με τον Διγκόζη να εμπιστεύεται την ομάδα που έχει δουλέψει, αφήνοντας έξω Όμο, Κάρλος Αντρέ και Καραγιάννη, ο Τύρναβος είχε καλή είσοδο στο ματς, αλλά δεν αιφνιδίασε όπως θα ήθελε, αφού δεν έφτασε σε σοβαρή τελική προσπάθεια.

Έτσι, χάνοντας σταδιακά το κέντρο, που ανασταλτικά είναι το ισχυρό του χαρτί, επέτρεπε τη δημιουργία φάσεων κοντά στην εστία του, με αποκορύφωμα το πρώτο γκολ, που πρωτοφανώς, οι Νικιώτες άλλαξαν ανενόχλητοι τρεις φορές τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

Συμπέρασμα... Ο Τύρναβος θέλει ακόμα να φάει αρκετά καρβέλια για να ισορροπήσει αγωνιστικά, ενώ άμεσα επιβάλλεται απόλυτη εκμετάλλευση των ευκαιριών στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν με Δόξα και Καρδίτσα, το οποίο κατά πως μαθαίνω θα 'ναι πάλι τηλεοπτικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου