28 Σεπ 2013

H Football League είναι υπόθεση... χαμόγελο! (video)


Δείτε πάνω τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου στο "Πάμε γήπεδο" και δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Τυρνάβου ενόψει της αυριανής πρεμιέρας


Ο τίτλος είναι παράφραση ενός αγαπημένου τραγουδιού του Κώστα Χατζή, καθώς επί της ουσίας το χαμόγελο του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου στο φινάλε της συνέντευξής μας, είναι το ισχυρότερο μήνυμα που θα μπορούσε να δοθεί...



...σ' όσους αγχώνονται ενόψει της πρεμιέρας του Τυρνάβου στη Football League, κυρίως γιατί έχει ν' αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες, ακόμη και μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στο κύπελλο με τον Ηρακλή.

Άλλωστε, η ιστορικότητα της φετινής χρονιάς είναι δεδομένη κι άπαντες στην ομάδα δεν έχουν παρά να αφήσουν τον εαυτό τους να την απολαύσει. Αυτός είναι εξάλλου και ο ασφαλέστερος τρόπος αντιμετώπισης μιας πρόκλησης, όταν παραμένεις οργανωμένος και σοβαρός στην καθημερινότητά σου.

Από κει και πέρα, ελπίζουμε ειλικρινά να μη χρειαστεί καν η συμμετοχή του Όμο και χωρίς ρίσκο να φτάσει το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη στη νίκη, απέναντι στον Βατανιακό του Σάκη Παπαβασιλείου, ενός παιδιού που ήρθε στην ΑΕΛ για έξι μήνες και πρόσφερε τα μέγιστα για την παραμονή της την σεζόν 2002-03 στη Γ' Εθνική.

Και μόνο που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στα Χανιά (3-3) αρκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου