28 Σεπ 2013

Πλαστικό... ξε-πλαστικό, ήρθε η ώρα για διπλό!!!


Δείτε το σημερινό αγωνιστικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ, με την αποστολή του αγώνα


Τόσο απλά είναι τα πράγματα, παρότι γνωρίζω καλά ότι μπάλα είναι, γυρίζει και σου κάνει ώρες-ώρες κάτι αεροπλανικά, σαν κι αυτά που μας προκάλεσαν να την καψουρευτούμε απ' την κούνια μας. Όμως, η φετινή ΑΕΛ...



...ακόμη και μέσα στην ανετοιμότητά της, ακόμη και κόντρα σε αντίπαλο που 'κανε διπλό στην πρεμιέρα (κι όσο να 'ναι, κάτι θα 'χει) μόνο τον κακό της εαυτό μπορεί να λογαριάζει για πραγματικό αντίπαλο. 

Μ' αυτό το πνεύμα λοιπόν και πιστεύοντας ότι οι παίκτες του Παναγόπουλου είναι αποφασισμένοι να επιβληθούν με το καλημέρα στην κατηγορία, θεωρώ πως αύριο στο Θεσπρωτικό θα μπουν δυνατά και θα κάνουν τα πάντα για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να γυρίσουν με τη νίκη.

Αν θέλουν ας με διαψεύσουν κι εδώ θα 'μαστε πάλι να δούμε τι έτρεξε ή τι... έφταιξε!

Κατά τα λοιπά, αυτή τη φορά βλέπω Γκούρτσα στο αρχικό σχήμα, γιατί το παλικάρι τη δικαιούται με την αισθητή και αποτελεσματική παρουσία που είχε τις δύο προηγούμενες φορές που μπήκε αλλαγή... Πιθανότατα, με τον Στεφανίδη λίγο πιο πίσω του, απ' την αρχή.

Άντε λοιπόν και με το διπλό, σ' όσους παίξουν αλλά και σ' όσους ταξιδέψουν πάλι στην απολαυστική ηπειρώτικη ύπαιθρο!

1 σχόλιο:

  1. ποιος θεσπρωτικος ρε χρηστο τωρα και των οπισθιων τα εννιαμερα... τι ειναι ολα αυτα τα κωλοχωρια στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο? μπαινεις μεσα, τους παιρνεις σβαρνα και αντε τσα... αμα κανω κανενα μετο θα τους πνιξω αυτους.. με ολο μου το σεβασμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή