29 Σεπ 2013

Ο αγώνας (του) τώρα δικαιώνεται... (video)

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ απ' την αναμέτρηση Θεσπρωτικό-ΑΕΛ 1-3


Την αδυναμία μου στον ποδοσφαιριστή Μπλέντι Μούτσα δεν την έκρυψα ποτέ... Γι' αυτό και χαίρομαι που τον βλέπω επιτέλους ν' αφήνει πίσω του κάθε τι που δεν του επέτρεπε να γίνει...


...πλήρως απόδεκτός κι απ' τον τελευταίο φίλαθλο της ΑΕΛ. Δεδομένων μάλιστα των σημαντικών ευκαιριών που έχασε ειδικά πέρυσι, αλλά και της συμπεριφοράς του Καββακά απέναντί του, λίγο έλλειψε να χαθεί τσάμπα και βερεσέ.

Πλέον όμως, πετυχαίνοντας σήμερα δύο ακόμη γκολ (4 στο σύνολο), νομίζω πως αφήνει οριστικά πίσω του όσα τον φρέναραν και είναι στο χέρι του ν' αρχίσει εκτός των άλλων να αναπτύσσει την προσωπικότητα που χρειάζεται, ώστε μια μέρα να 'χουμε να λέμε για κείνον πολύ σημαντικότερα πράγματα.

Προς το παρόν, λέμε πως δικαιώνεται που το καλοκαίρι δεν πήγε πουθενά και περίμενε, για να μην αφήσει τόσο άδοξα την ΑΕΛ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τόσο αργά και μετά από τόσο κόπο και τόσες στραβές.

Από κει και πέρα, σημεία άξια αναφοράς απ' τον αγώνα στο Θεσπρωτικό, είναι η σταθερή σχέση του Γκούρτσα με τα δίχτυα (3 γκολ σε 3 ματς, σαν αλλαγή), η άμεση αντίδραση της ΑΕΛ στο γκολ που δέχτηκε (το 'φαγε στο 27' και ως το 30' που ισοφάρισε έκανε τρεις φάσεις) και φυσικά η διαφαινόμενη επίτευξη του στόχου της επιβολής στον όμιλο με το "καλημέρα".

Θα κλείσω με μια ευχή, που νομίζω πως εμπεριέχει και το μοναδικό σημείο στο οποίο θα 'θελα πραγματικά να ασκήσω σοβαρή κριτική στους "βυσσινί"... Παλικάρια μου, θα τους πω, ζω για τον αγώνα που θα τον "καθαρίσετε" στο πρώτο ημίχρονο, γιατί αν δεν έρθει γρήγορα ίσως ζήσουμε πιο μπροστά τον αγώνα που δεν θα μπορέσετε να γυρίσετε τόσο εύκολα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου