28 Σεπ 2013

Και ζήσαμε εμείς καλά και η ΑΕΛ... (video)


Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της TRT για την ΑΕΛ, όπως μεταδόθηκε την Παρασκευή 27/09/13, μετά και το αντίστοιχο ρεπορτάζ της "Ελευθερίας" 


Δηλαδή, τι ακριβώς καταλάβαμε το τελευταίο 36ωρο; Προφανώς, πως ό,τι καταγράφεται από εμάς τους φτωχούς συγγενείς της τοπικής αθλητικογραφίας συνιστά υπό αμφισβήτηση "διαρροή", ενώ ό,τι γράφεται απ' την "αρχαιοτέρα" αποτελεί...



...έγκυρο ρεπορτάζ, το οποίο αλίμονο αν αμφισβητηθεί.

Έτσι, δεχόμαστε και επιβεβαιώνουμε, δεδομένης και της απουσίας οποιασδήποτε αντίδρασης, ότι ο Τσακμακίδης μίλησε τηλεφωνικά με τον Πλεξίδα για τα Δέντρα κι εκείνος του εξέφρασε συγκεκριμένη θέση από μέρους του. 

Προφανώς,
ο Τσακμακίδης δεν είχε ζητήσει απ' την Τετάρτη απ' τον Ζήση Χελιδώνη να μεσολαβήσει κι εκείνος δεν μίλησε με Γαλανακόπουλο και Πλεξίδα.

Προφανώς,
η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονταν στα δημοσιεύματα που δημιουργούσαν "ανύπαρκτες εντυπώσεις", δεδομένου ότι δεν είχε υπάρξει απ' την Τετάρτη προφορική πρόταση.

Προφανώς,
ο Ασπρούδης αρχικά κι έπειτα εγώ, είμαστε από ονειροπαρμένοι μέχρι ψεύτες και φυσικά αναξιόπιστοι έναντι των ανθρώπων που μας ακούν και μας διαβάζουν και

Προφανώς,
ο Τσακμακίδης ακούγοντας τον ντόρο που 'χε δημιουργηθεί απ' την προηγούμενη μέρα, αποφάσισε την Πέμπτη να υιοθετήσει την ιδέα και να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τον χρηματοδότη της ΑΕΛ και όχι (για μια ακόμη φορά) τη διοίκηση, που εξακολουθεί να περιμένει έγγραφη πρόταση (σ.σ. και σ' αυτό, καλά κάνει)!

Κάπως έτσι λοιπόν, ζούμε εμείς καλά και η ΑΕΛ... εξακολουθεί να αναζητά προπονητήριο, ενάμισυ μήνα μετά την έναρξη της επαναλειτουργίας της πρώτης ομάδας, γυρίζοντας από "Μητσιμπόνας" σε Φιλιππούπολη κι από Ταμπάκικα σε Αλκαζάρ... Τελικά, σα να μου φαίνεται πως κάποιοι βλέπουν τα... Δέντρα και χάνουν το δάσος!!!

  

8 σχόλια:

  1. Einai profanes oti o plexidas den tous blepei ntip tous erasitexnes paragontes kai empisteuetai perissotero tous kolaouzous pou tou ekanan thn proxenia nar8ei sth Larisame to azhmiwto fusika .
    H dioikhsh pou elege oti den mporei na diaxeiristei thn omada sth gama e8nikh kai h8ele me dakrya kai me to zori nte kai kala davatzi-ependyth kai ekopse tous larisaious twra deixnei na kaloma8e apo ta xailikia kai anazhtaei rolo hgetiko kai eggrafes protaseis kai soupamoupes kai twn opis8iwn ta enniamera .
    O plexidas tous 3eftilizei omos kai milaei me opoion goustarei dixws na dinei logariasmo autoi diapseudoun kai autos tous diapseudei me tis praxeis tou. Kala 3ekinhsame. Me ta fraga pou ebale sto logariasmo tou erasitexnh o plexidas apekthse ton elegxo ths AEL kai oi alloi einai marionetes kai komparsoi .
    H AEL einai kai pali omhrh . Sygxarhthria se osous ta kataferan meta apo toses roufianies mhxanorrafies kai paraskhnio . Na dw poios 8a balei asfalistikes dikleides. Mporeis na epiballeis kati se enan pou tou xrwstas ta antera sou ? H apanthsh einai gia mikra paidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάποιες απ' τις αναφορές σου, έχω να πω ότι όταν γίνονται ανώνυμα, συνιστούν πέταγμα λάσπης στον ανεμιστήρα.
      Σχετικά με την απαίτηση της διοίκησης για έγγραφη επικοινωνία, είμαι 100% μαζί της.
      Σ' ότι αφορά όμως τις εκτιμήσεις σου, εδώ είμαστε, θα παρακολουθούμε και θα συμπεράνουμε αν είσαι βιαστικός ή αν θέτεις ζητήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας.
      Στο κάτω-κάτω, η Ερασιτεχνική έχει γενική συνέλευση την Πέμπτη κι εκεί τα μέλη της μπορούν να θέσουν ευθαρσώς κάθε είδους ζήτημα που τους προβληματίζει, τους ανησυχεί και τους φοβίζει.
      Αν δεν είσαι λοιπόν ήδη μέλος, προλαβαίνεις, για να 'χεις και λόγο...

      Διαγραφή
  2. Χρήστο ειλικρινά με όλο το θάρρος, αν και καταλαβαίνω ότι όταν υπάρξει μια αμφισβήτηση στη δουλειά σας σας "πνίγει" ενδεχομένως το δίκιο, ο κόσμος της ΑΕΛ έχει κουραστεί.
    Και στη τελική, δε μας ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο! Μας ενδιαφέρει η ΑΕΛ να προπονείται στα Δένδρα και να αγωνίζεται στο ARENA! Τόσο απλά.

    Τώρα και μόνο που κάθεσαι και το ψαχουλεύεις τόσο το ζήτημα, λάθος κάνεις. Ξέρεις γιατί; Κατακρίνεις ποιόν; Τον Τσακμακίδη; Αυτός κατακρίνεται απο όλη τη Λάρισα! Προσωπικά πιστεύω, πως και μόνο που σας διέψευσαν, τα ρεπορτάζ είναι εγκυρότατα!

    Απλά, ζω για τη στιγμή που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν θα έχετε να γράφετε τίποτα για εξωαγωνιστικά θέματα και μόνο για ποδοσφαιρικά. Τουλάχιστον φέτος να ηρεμήσει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανέναν δεν (θέλω να) κατακρίνω, πέρα απ' τον ίδιο τον Πηλαδάκη που δεν έπρεπε ποτέ των ποτών να σκεφτεί να στερήσει τα Δέντρα απ' την καθημερινότητα της ομάδας έστω και για μια μέρα.
      Λέω απλά - εξ' αφορμής ενός ζητήματος που μ' έβγαλε απ' τα ρούχα μου - αυτό που λες κι εσύ... Ότι θέλω (και πρέπει) η ΑΕΛ να κατοικεί στο σπίτι της!!!

      Διαγραφή
  3. Χρηστο υπαρχουμε κι εμεις, αυτοι που δεν παιρνουν καθε μερα τηλεφωνο να πουνε τις Αρχημηδιες αποψεις τους, αλλα ακουμε πολυ καλα το τι γινεται. προχωρα ετσι οπως ξερεις και μην σε νοιζει για οτι λενε. οταν θα ερθει η ωρα πολλοι θα κρυβονται ως συνηθως εκτος απο εσας. Εγω προσωπικα λογω συγγενειας με παικτες περσι δεν μπορουσα να μιλησω ευκολα, αλλα τωρα που φυγανε τα παιδια ετοιμαζομαι...παιρνω φορα...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΕΛ... you 'll never walk allone..Χρησταρα....ξερουμε πλεον πολυ καλα τι ΕΣΤΙ λαρισαικη αθλητικογραφια...
    με βαθυτατη εκτιμηση στο ατομο σου και 2-3 αλλων ακομη, Γιαννης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διοίκηση του ερασιτέχνη στην χειρότερη είναι ανύπαρκτη στην καλύτερη γλάστρα να γεμίζει τα γραφεία .
    Τα λεφτά αγοράζουν ψυχές Χρίστο ομάδες και συμβούλια δεν θα αγοράσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο, δεν έχεις παρά να γίνεις μέλος της Ερασιτεχνικής (αν δεν είσαι) και να πας στη γενική συνέλευση να ζητήσεις τα ρέστα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η δημόσια διατύπωση μιας τέτοιας θέσης ορίζεται το λιγότερο ως συκοφαντία!
      Κι αν επέτρεψα την δημοσίευση του σχολίου, είναι ακριβώς για να πάρω την πάσα να τοποθετηθώ. Αν έχουμε έλλειμα από κάτι στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, είναι από επώνυμες και υπεύθυνες θέσεις. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι...

      Διαγραφή