5 Αυγ 2013

Καλόν ιδρώτα... (video)


Δείτε πάνω το πρώτο και εδώ το δεύτερο ρεπορτάζ της TRT για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας του Τυρνάβου

Χρωστάω ένα κείμενο στην ομάδα του Τυρνάβου, που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, εκπροσωπεί μόνη της το νομό στη Football League. Μόνο που...

...όπως εκείνη δεν υπολόγιζε τέτοιο ψυχολογικό φορτίο, έτσι κι εγώ δεν υπολόγιζα πως οι κινήσεις που γίνονται θα με μπερδέψουν τόσο.


Για μια ακόμη φορά, ενώ η διοίκηση επιδεικνύει απίστευτο νοικοκυριό στη σχέση λόγων, έργων και χρόνου υλοποίησης, έχει κάνει μια σειρά επιλογών που μ' έχουν καταμπερδέψει. 

Πιο συγκεκριμένα, προσλαμβάνει νέο αλλά φιλόδοξο προπονητή, συνεργάζεται με "δουλεμένο" διευθυντή και κάνει μια σειρά μεταγραφών κι αποδεσμεύσεων που δε μ' αφήνουν να καταλάβω που το πάει. 

Σε καλό να βγει και στους παράγοντες και κυρίως στον Άγγελο, γιατί δεν θα πάψω ποτέ να στηρίζω ανθρώπους που δεν φοβούνται την απειρία και πιστεύουν στις γνώσεις και στη δουλειά τους... Καλόν ιδρώτα τους εύχομαι εκεί στα βουνά!

4 σχόλια:

  1. Ποός τύρναβος και πράσινα άλογα; τι αντιπροσωπευει αυτή η ομάδα; 200 -300 άτομα; o μπρέζας πάτησε το αυγό αλλά θα βρεθεί εκει που δεν φαντάζεται. Ξέχασε πώς βγήκε; με την αναδιάρθρωση τον βγάλανε. αυτός ο ίδιος έπρεπε να προτείνει την συγχώνευση με την ΑΕΛ, άν ήθελε να προσφέρει υπηρεσία στο Λαρισαϊκο ποδόσφαιρο. Αλλά ξέχασα, δεν μπορεί να μιλάει με τον επάρατο πηλαδάκη ο καθαρός και νοικοκύρης μπρέζας. Κανένας οπαδός της ΑΕΛ δεν πρέπει να πατήσει στο Θρυλικό ΑΛΚΑΖΑΡ για να δεί αυτή την προδοσία του Λαρισαϊκού ποδοσφαίρου. Να τον χαίρονται τον καθαρό μπρέζα και οι της ερασιτεχνικής που δεν τους άρεσε ο .....γραφικός χαρακτήρας του Τσακμακίδη στα σημειώματα που τους έδωσε. Ξέχασαν ότι στην Γιάλτα το ανατολικό και το δυτικό μπλοκ χαράχτηκε πανω σε μία χαρτοπετσέτα. Αλλά είπαμε αυτοί είναι σοβαροί, δεν είναι γκιρίζια όπως ο ρούζβελτ, ο τσώρτσιλ και ο στάλιν.
    Και είπαμε,ήθελαν να διώξουν το κακό πηλαδάκη αλλά να δούμε σε τι....μπατατούδη θα δώσουν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβω... Στην ιστορία μας ο Πηλαδάκης είναι ο "καλός", ο Μπρέζας ο "κακός" κι η Ερασιτεχνική ΑΕΛ η... "άσχημη";

      Διαγραφή
    2. ο <> είναι ο μπρέζας, ο <> βέβαια είναι ο πηλαδάκης, και η ερασιτεχνική είναι ο <>.

      Διαγραφή
    3. ο καλός είναι ο μπρεζας, ο κακός είναι ο πηλαδάκης και η ερασιτεχνική είναι ο κουτοπόνηρος

      Διαγραφή