5 Αυγ 2013

Άρχισαν τα... όργανα!



Τα μάθατε τα νέα; Όσοι δεν τα μάθατε διαβάστε εδώ και μη μπαίνετε στον κόπο ν' αναρωτηθείτε το πως και το γιατί... ΑΕΚ την λένε την αιτία κι έρχεται δίχως να το θέλει να βάλει το πρώτο δίλημμα στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και στον όποιο επίδοξο επενδυτή...

Για χάρη των ομάδων της Αθήνας, που "καίγονται" όλες με την παρουσία της "Ένωσης" στη Γ' Εθνική και δεν έχουν θέση ανόδου να διεκδικήσουν αν δεν "σπάσουν", πάει να πάρει η μπάλα κι όλους τους περιφερειακούς ομίλους.


Εκεί λοιπόν που οι έξι δικές μας ομάδες, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΛ, ποντάριζαν πως θα 'χουν πέντε αντιπάλους εντός νομού (ήτοι, λαρισινός όμιλος κατά το 1/3 και κάτι), κινδυνεύουν να χωριστούν στα δύο, μετά από μια πιθανή ακόμη απόφαση, που βλέπω πάντως να περνάει με πρόσχημα την ανταγωνιστικότητα και στόχο την ικανοποίηση των ψηφοφόρων.

Έτσι λοιπόν, προκειμένου να έχουν λόγο στις ζυμώσεις, τόσο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής πρέπει ν' αποφασίσουν:

α) Τι ακριβώς συμφέρει την ΑΕΛ; Να κάνει το προφανές και να κοντράρει το σενάριο ή να ψαχτεί για να δει αν μεταξύ άλλων το σχέδιο το προωθούν και η Λαμία με τα Τρίκαλα (που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις), στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τους "βυσσινί";

β) Αν και ποιος διαθέτει στο επιτελείο του τον άνθρωπο που θα κάνει αυτές τις δουλειές και θα τις κάνει αποτελεσματικά. Αν φυσικά ποντάρουν στην ΕΠΣΛ, μη γνωρίζοντας ότι αποτελεί "μαύρο πρόβατο" για τη νυν ΕΠΟ, καλά θα κάνουν να επαναπροσδιορίσουν αντίστοιχα είτε την παρουσία τους στα πράγματα, είτε την πρότασή τους. Εκτός πάλι κι αν πιστεύουν πως θα φτιάξουν ομάδα που θα κερδίζει και την Ομοσπονδία!!!

Τα όργανα πάντως, ήδη γρατσουνάνε... 






4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ, δεν μπορώ να καταλάβω την έκπληξή σου. Δηλαδή νόμιζες ότι η γ-δ εθνική είναι... αξιοκρατική; νόμιζες ότι εκεί θα σε αφήσουν να παίξεις μπάλα και να ανέβεις τρένο; είμαστε οικτρά γελασμένοι. Σε αυτή την κατηγορία οι παπαπέτρηδες και ναθαναήληδες θα μοιάζουν με.....τον Κολίνα. Είδες πως ανταμοίφθηκε ο παπαπέτρου για το οφσάϊντ από ...πλάγιο; έγινε διαιτητής α΄εθνικής και εμείς παίζουμε στα τάρταρα. Αλλά ξέχασα, έχουμε αξιοπρέπεια, είμαστε ΑΕΛ και όχι αελοβέροια. Για να δούμε, πόσα χρόνια θα είμαστε αξιοπρεπείς στην γ-δ ενώ οι αχιλλάκηδες , οι καϊμενάκηδες και οι σκοντάκηδες θα παίζουν ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία έκπληξη! Γι' αυτό άλλωστε και επισημαίνω το ζήτημα... Για να μη βρεθούν άλλοι προ εκπλήξεως! Περί ΑΕΛοβέροιας, ξέρεις πως διαφωνούμε, οπότε δεν υπάρχει λόγος και να αντιδικούμε. Σεβαστή, όπως κάθε άποψη...

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΙΡΑΚΗΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ-ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΨΗΤΟ Ή ΒΡΗΚΕ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΓΑΙ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να σχολιάσω, γιατί δεν έχουμε ακούσει ακόμη τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2008. Αν την μαθαίναμε έγκαιρα, ίσως να μην είχαμε φτάσει εδώ και γι' αυτή τη διάσταση της υπόθεσης είναι εξ' ορισμού υπόλογος! Φαντάζομαι πάντως ότι ξέρει πως αν έρθει πάλι στα πράγματα, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, τουλάχιστον για όσα τον οδήγησαν στην έξοδο απ' την ΑΕΛ... Μόνο έτσι θα 'χει πιθανότητες συσπείρωσης του κόσμου!

      Διαγραφή