7 Ιουν 2013

Η σύγχυση βλάπτει σοβαρά την ΑΕΛ... (video)

Δείτε το σημερινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ, μαζί με την προαναγγελία της αποκλειστικής συνέντευξης του προέδρου της Ερασιτεχνικής στην TRT, η οποία θα μεταδοθεί αύριο Σάββατο στις 3 μ.μ., στην εκπομπή "Πάμε Στοίχημα"

Στον κόσμο επικρατεί σύγχυση... Η ανάγκη για να αποσαφηνιστεί το τοπίο, αλλά και οι διέξοδοι που μπορούν να δώσουν λύση για την ΑΕΛ, αποτελεί κατ' εμέ τη μοναδική υπεύθυνη κατεύθυνση προς την οποία οφείλουμε να δράσουμε εμείς οι αθλητικογράφοι. Εν αναμονή λοιπόν θετικής απάντησης στην αντίστοιχη ανοιχτή πρόσκληση που έχω απευθύνει τόσο στον Μίμη Τσακμακίδη (που προ ολίγου ανέβασε γραπτή δήλωση), όσο και στους Monsters, σήμερα το πρωί βρέθηκα...



...στο γραφείο του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αντώνη Γραβάνη, για μια αποκλειστική συνέντευξη διάρκειας σχεδόν μισής ώρας, στη διάρκεια της οποίας θέλω να πιστεύω πως ειπώθηκαν όλα όσα πρέπει να ειπωθούν, προκειμένου και οι θέσεις του σωματείου να διευκρινιστούν και οι ενστάσεις που κι εγώ έχω εκφράσει για τη στάση του να απαντηθούν και οι εκτιμήσεις για όσα μας περιμένουν να γίνουν με ακριβέστερη προσέγγιση.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ολόκληρη αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της εκπομπής "Πάμε Στοίχημα" της TRT! 


3 σχόλια:

  1. Ποιά είναι η σύγχυση ακριβώς; Το πρόβλημα είναι οτι η ερασιτεχνική δεν προτείνει καμμία διοικητική λύση. Λέει το εύκολο να φύγει ο Πηλαδάκης, αλλά δεν μας λέει το δύσκολο που είναι το ποιός θα αναλάβει. Φύγε δηλ Πηλαδάκη και βλέπουμε. Είναι τουλάχιστον ασόβαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικό ερώτημα της συνέντευξης, μαζί με πολλά ακόμη, για όσους παρακολουθούν το θέμα από κοντά. Δυστυχώς όμως, αυτό που έχω εισπράξει, είναι πως ο μέσος φίλαθλος της ΑΕΛ δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση με τόσες λεπτομέρειες και παραμέτρους...

      Διαγραφή
    2. Τις λύσεις Ανώνυμε , τις έχει στα χέρια του ο Πηλαδάκης!Αυτός μπορεί να κάνει την κίνηση διαδοχής του αλλά αυτός θέλει να είναι πάντα χωμένος!Το Σωματείο γιατί ευθύνεται, ο Πηλαδάκης δεν πρέπει να βρει διάδοχη κατάσταση γιατί αυτός δημιούργησε τα χρέη και όχι μόνο!Το Σωματείο έχει ως κύριο ρόλο την ύπαρξη της ΑΕΛ , ο Πηλαδάκης με αυτά που έκανε δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η ύπαρξή της!

      Διαγραφή