12 Ιουλ 2012

Το ραδιοφωνικό "Tsoumbox" ευχαριστεί και πάει για... φόρτισμα!


Από τον Ιούνιο του 2010 και χωρίς σταματημό, λόγω - κυρίως - των σοβαρών γεγονότων που απασχόλησαν την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι, το ραδιοφωνικό "tsoumbox" δήλωνε παρόν στη Ραδιοφωνία Κισσάβου 97.8! Ήταν μια χρονική περίοδος δύο ετών και κάτι, στη διάρκεια της οποίας έγιναν πολλά και σε πολλά επίπεδα, ενώ εξίσου πολλές ήταν και οι μορφές με τις οποίες εμφανίστηκε η συγκεκριμένη εκπομπή στον αέρα. Φαντάζομαι λοιπόν πως όλοι όσοι παρακολουθήσατε από κοντά αυτή την περιπέτεια διαρκείας, κατανοείτε πλήρως την ανάγκη της πρόσκαιρης αποστασιοποίησής μου απ' το καθ' όλα φιλικό και οικείο στούντιο του σταθμού. Το πνεύμα θέλει ξεκούραση, τα δεδομένα γύρω μας θέλουν νέο ζύγισμα και η πρόσκαιρη διακοπή απ' την καθημερινή αυτή τριβή ήταν απαραίτητη για να φορτίσει καμιά μπαταρία, ώστε να βγάλουμε... χειμώνα χωρίς παρενέργειες! Ταυτόχρονα, υπήρχαν και πρακτικά ζητήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο την συνέπειά μου απέναντι τόσο στη διεύθυνση, όσο και στους ακροατές... Προσέξτε όμως, μιλάω για "διακοπή" κι όχι για διακοπές, καθώς το "tsoumbox" θα είναι συνεχώς εδώ με την διαδικτυακή του μορφή, αυτή που τώρα διαβάζετε, προσπαθώντας με τη δράση, τις παρεμβάσεις, τα σχόλια και φυσικά, τα προγνωστικά του, να καλύψει πλήρως την έλλειψη της ζωντανής επαφής που προσφέρουν τα ερτζιανά.  



Ωστόσο, με την ευκαιρία, θα ήθελα να απευθύνω τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες, κατ' αρχήν στο αφεντικό (όπως προτιμώ να τον αποκαλώ) της Ρ/Δ Κισσάβου, Σταύρο Βουλκίδη και στον (πάνω απ' όλα φίλο) διευθυντή προγράμματος, Νίκο Ασπρούδη, οι οποίοι δέχθηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα την πρότασή μου για φιλοξενία της εκπομπής στο σταθμό. Έπειτα, ευχαριστώ την επενδυτική ομάδα του SportLarissa, καθώς και τους κατά καιρούς χορηγούς της εκπομπής (ALFA WOOD, Ανυψωτικά Μηχανήματα Μπούτλα, AVIN Αφοι Κρητικού, Olympic Park, Καφέ "Ζάχαρη"), για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Άφησα τελευταίους, γιατί ξέρω πως θα μου το συγχωρήσουν, τους άμεσους συνεργάτες στην συμπαραγωγή της εκπομπής, δηλαδή τον Μιχάλη Μπατζιόλα, τον Γιάννη Τσιάτσιο και τον Αντώνη Κυριτσάκα. Χωρίς αυτούς, πιστέψτε με, δεν έβγαινε αυτό το σερί... Όπως δεν έβγαινε και χωρίς τους πιστούς ακροατές, που θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αναμείνατε για το νέο ραδιοφωνικό μας ραντεβού, αμέσως ή λίγο μετά το Δεκαπενταύγουστο...    

3 σχόλια:

  1. γιατι δεν λες οτι σταματας επειδη εισαι εντελως εξω απο τα πραγματα τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα (κι απ' όλους τους συνεργάτες και φίλους στο σταθμό), ...πάσο!!! Με την ευκαιρία, δε μας λες και πότε θα βγούμε απ' την κρίση, μπας και ησυχάσουμε;

      Διαγραφή
  2. Παρεμπιπτόντως, ποια είναι "τα πράγματα τώρα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή