9 Ιουλ 2012

Τριάδα από Σκανδιναβία φέρνει... ισορροπία


Μετά την πανολεθρία του Σαββάτου (1/7), ήρθε το θετικό πρόσημο της Κυριακής και η δικαίωση κάποιων πλούσιων σε απόδοση βασικών επιλογών να μας βάλει στον ίσιο δρόμο. Πιο συγκεκριμένα, πέρασαν 3/5 βασικά σημεία (Χ Σάμροκ-Σεντ Πάτρικς, 2 Στρομ/τσετ, 1 Φλουμινένσε), με μέση απόδοση 2.25, ενώ συμπεριλαμβανομένων και των συμπληρωματικών προτάσεων μετρήσαμε 5/9 (με μ.α. 2.00)! Όχι ότι ρεφάραμε, αλλά οπωσδήποτε ανακτήσαμε μέρος της χαμένης μας ψυχολογίας, ώστε να στηρίξουμε με αποφασιστικότητα τις επιλογές μας σε τρεις βραδινούς αγώνες, που στην Goalbet είναι - για τους γνωστούς λόγους - πιο συμφέρουσες...



Κατ' αρχήν, η Φρέντρικσταντ είναι σε θέση, ερχόμενη από δύο "τριάρες", να εκμεταλλευτεί την κρίση που αντιμετωπίζει η Λίλεστρομ σε όλα τα επίπεδα και να πιάσει τον άσο του 1.80. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι μιλάνε για νυν υπέρ πάντων αγώνα, αλλά δεν είναι Λατίνοι, παραμένουν Σκανδιναβοί. Τέλος πάντων, αν κάποιος σκέφτεται στα σοβαρά την επί χάρτου αντίδραση των φιλοξενούμενων, ας δει για ασφάλεια το over του 1.61, που μάλλον καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα.

Στο "Ούλεβι" τώρα, η πάλαι ποτέ κραταιά Γκέτεμποργκ δεν πείθει ούτε... γενικώς, ούτε κόντρα στην Χέλσινμποργκ, που εντός έδρας την κέρδισε μια φορά όλη κι όλη την τελευταία δεκαετία! Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν γενικώς να παλεύουν για την ανάκαμψη με καλύτερες προϋποθέσεις, κάνοντας το Χ2 (3.48/3.62) να αξίζει τον κόπο, απ' τη στιγμή που στοιχηματικά η Γκέτεμποργκ μας προέκυψε απ' το πουθενά τόσο μα τόσο φαβορί. Σημειώστε ότι το Χ2 στη διπλή ευκαιρία φτάνει το 1.77!

Τέλος, η διαφορά κλάσης και ποιότητας μεταξύ Έρεμπρο και Μάλμε είναι τόσο δεδομένη, όσο λίγο ακούγεται και το 1.61 στο διπλό. Βέβαια η τελευταία δεν τα καταφέρνει μακριά απ' το σπίτι της όπως μέσα σ' αυτό, αλλά όπως και να το κάνουμε, αν δεν κάνει νίκες ούτε σε έδρες ουραγών, τι τα θέλει τα όνειρα για την κορυφή;

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου