12 Ιουλ 2012

Κορι...τούμπα ο τελικός!


Με επίδοση 2/4 πέρασε η τελευταία μας στοιχηματική προσέγγιση την περασμένη Δευτέρα και με αποδόσεις που κυμαίνονταν ανάλογα με την επιλογή στο πληρωμένο Χ2 της Χέλσινμποργκ ή στην αντίστοιχη διπλή ευκαιρία. Μεσολάβησαν δυο μέρες... σιωπής, καθώς αυτή θα 'ναι από δω και πέρα η τακτική. Ποντάρισμα όχι κατ' ανάγκη καθημερινά, αλλά όμως όταν μας προκύπτουν συγκεκριμένες ιδέες στα κατάλληλα ματς. Σαν κι αυτή τη νύχτα, δεδομένων των αποδόσεων της Goalbet, όπως πάντα άλλωστε...


Σε λίγο ξεκινάει το Κορίνθιανς-Μποταφόγκο. Ναι στον άσο του 1.78, αφού το Λιμπερταδόρες το πήρε και πάει, χωρίς να είναι ανεκτές άλλες βαθμολογικές απώλειες. Ναι και στο 2-3 γκολ (1.85), καθώς η γηπεδούχος έχει όλο under κι η φιλοξενούμενη όλο over!

Ακολουθεί ο άσος (1.81) της παράδοσης και γιατί όχι της ανατροπής απ' την Κοριτίμπα, στον επαναληπτικό τελικό κυπέλλου με την Παλμέϊρας. Συμπληρώνω μάλιστα ότι για να 'ναι βάσιμες οι ελπίδες, καλό για όλους μας είναι να 'ρθει ο άσος από ημίχρονο (2.95)!

Τέλος, το Σιάτλ τον έχει τον θεσμό του κυπέλλου και πληρώνει 1.72 στον άσο. Αν τώρα η Σίβας έχει τα κότσια να κοντράρει το ματς, που το θέλει για εξιλέωση λένε τα ρεπορτάζ, τότε ανεβαίνουν οι πιθανότητες του over (2.07)!

Σε καλή μεριά...


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου