14 Ιουλ 2012

Ψάχνοντας πολλά με... λίγα!


Με επίδοση 1/3 τόσο στα βασικά σημεία όσο και στις... εναλλακτικές επιλογές του τελευταίου "πονταρίσματος", ήτοι σύνολο 2/6, ασφαλώς και δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος. Τουλάχιστον, αν δεν έβαζε η Κορίνθιανς αυτό το γκολ της τιμής στην εκπνοή ή αν δεν έχανε τόσες ευκαιρίες η Κοριτίμπα, θα 'χαμε τιμητική ισορροπία. Ας είναι όμως... Μέσα στο καλοκαίρι εκτός απ' το θερμόμετρο ανεβαίνει έτσι κι αλλιώς και η ρευστότητα των προβλέψεων, που για να περάσουν θέλουν αυξημένη δόση (και) τύχης σε σχέση με το χειμώνα. Πάλι καλά που αρχίζουν σιγά - σιγά και κάποια πιο οικεία πρωταθλήματα, ώσπου να φτάσουμε σε κανέναν μήνα και στα "μεγάλα"... Ως τότε, τις περισσότερες φορές θα συνδυάζουμε κάποιες ιδιαίτερες αποδόσεις της Goalbet με τις ανάλογες πληροφορίες και θα ψάχνουμε τα πολλά με... λίγα! Όπως καλή ώρα αυτό το Σ/Κ...



Πιο συγκεκριμένα, από το πρόγραμμα του Σαββάτου την προσοχή μου τράβηξαν τα διπλά των Κασίβα (2.42) και Ουράβα (2.10) από την Ιαπωνία, ενώ παίζεται και άσος από ημίχρονο η Ιβάτα, πληρώνοντας 1.67 αντί για το πενιχρό 1.26! Από κει και πέρα θα περάσω κατ' ευθείαν στα νυχτερινά ματς και δη στον άσο της Σάο Καετάνο (2.24) και στο τεράστιο σε απόδοση Χ2 (4.19/7.39) της Ναούτικο, για να κλείσω στα ξημερώματα με το διπλό του Λος Άντζελες (2.48).

Όσο για το κυρίως μενού της Κυριακής, θα περιοριστώ στο διπλό της Γιούνγκ Μπόις (2.20) και στα πλούσια Χ των αναμετρήσεων Σεντ Πάτρικς-Ντροχέντα (3.44) και Χάουγκεσουντ-Ρόζενμποργκ (3.38), ενώ θα περιμένω ενδεκάδες και λοιπά τελευταία νέα, μήπως και δω το διπλό της Σάο Πάολο στο 2.49!

Παιχνίδι με τα γκολ αξίζει να γίνει στη Βαλερένγκα, με το g/g στο 1.57 και το over στο 1.70 και στο Σαν Χοσέ-Σολτ Λέικ, με το g/g στο 1.70, ενώ παίζεται στο οver (1.80) η Μποταφόγκο, μέχρι να κάνει το πρώτο της under. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα άκρως αμφίρροπο διήμερο, που θέλει και έξτρα ρέντα να βγει. Ελπίζουμε να την έχουμε... 


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου