5 Μαΐ 2012

Φώτα στο Γουέμπλεϊ, αξίες στη Μπουντεσλίγκα!


Το αμερικανικό διπλό τα ξημερώματα, που το 'χαμε αγοράσει στο 3.08, έσωσε για λογαριασμό μας τα προσχήματα μιας βραδιάς στην οποία έτσι κι αλλιώς είχα προαναγγείλει τζογάρισμα. Απ' τη στιγμή όμως που δεν πέρασαν τα "Χινάρια" σε Ιστρ, Μπλάκπουλ, με όλα τα παρελκόμενά τους και δεν σκόραρε στο ημίχρονο η Ρόζενμποργκ (μόλις το 'βαλε στο 60', το 'κανε 3-0 στο 70'!), κινδυνεύαμε με πανωλεθρία. Σε καμία περίπτωση η πληρωμή του over των Νορβηγών στο πενιχρό 1.36, της νίκης της Τρουά (την είχαμε προλάβει στο 1.79) και τα δύο Ιρναδικά over (παρότι μιλάμε για αποδόσεις 2.07 και 1.61), δεν έφταναν για να περισώσουν εκτός από ένα μέρος του ταμείου μας και τις εντυπώσεις. Να ' ναι καλά λοιπόν εκεί στο Σικάγο, που τουλάχιστον έχουμε να λέμε πως δεν είχαμε θετικό πρόσημο στα πονταρίσματα, αλλά είμασταν μέσα (εν μέρει ή ολοκληρωτικά) σε πέντε απ' τα επτά ματς που αγγίξαμε. Και τώρα, ξεκινάει ένα Σ/Κ που καθορίζει πολλά για αρκετές ομάδες και χρειάζεται προσοχή και στις πληροφορίες και στις αποδόσεις, εν προκειμένω της Goalbet...



Δεν θα μπω στη διαδικασία της λεπτομερούς ανάλυσης, αλλά θα δώσω μια κατηγορία σημείων που μπορούν να αποτελέσουν βασικές επιλογές και δίνουν δυνατότητα μεταξύ τους συνδυασμών και μια κατηγορία με υψηλότερες αποδόσεις κατά μέσο όρο, που μπορούν να παιχτούν είτε μονά αποδεκτά, είτε σε ζητούμενα. Εν γένει θα έλεγα πάντως πως ναι μεν τα φώτα πέφτουν στο Γουέμπλεϊ, αλλά νιώθω πως τα λεφτά είναι στη Γερμανία. Για να να δούμε:

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, επειδή δεν θέλω να αφήσω έξω τον άσο της Άρσεναλ λόγω χαμηλής απόδοσης, θα τον πάρω από ημίχρονο, που δίνει 1.61. Για τον ίδιο λόγο, θα δω από ημίχρονο τον άσο της Σέφιλντ Γουένστεϊ στο 1.52. Από κει και πέρα, ο άσος της Νοτς Κάουντι στο 1.63, ο άσος της Στίβενεϊτζ στο 1.47 και το over στο Λέιτον Όριεντ-Ρότσντεϊλ με 1.69, μπορούν να αποτελέσουν βασικές επιλογές. Κλείνω με την ισοπαλία στον μεγάλο τελικό, που δίνει και 3.21!

ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ, σημείωσα τον άσο της Ρέϊντζερς στο 1.58 (έπεσε λίγο) και τον άσο της Στενχάουσμιουρ στο 1.76.

ΙΔΙΟΥ επιπέδου σημεία είναι απ' το υπόλοιπο κουπόνι οι άσοι της Γάνδης στο 1.37, της Αλκορκόν στο 1.46, της Ρόμα στο 1.64 και του Κάνσας στο 1.40.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ αποτελεί από κει πέρα μια κατηγορία μόνη της, λόγω φινάλε... Λέω λοιπόν ναι στον άσο του Ανόβερο στο 1.40, στον άσο της Στουτγάρδης με 1.79, στο διπλό της Χοφενχάϊμ με 3.31 και στο αγαπημένο goal/goal της Βρέμης και της Σάλκε στο 1.36. Σε ζητούμενα, δεν θα μ' άφηνε αδιάφορο το Χ στο Άουγκσμπουργκ με 3.55 και ο άσος της Μάϊντζ 2.31

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ την πρώτη προσέγγιση, οφείλω να πω ότι ξεχώρισα επίσης το διπλό της Μιλικόσκι στο 3.46, το Χ στο Οντ Γκέρλαντ-Τρόμσο στο 3.38, τα διπλά Ουάσινγκτον (2.41) και Σαν Χοσέ (2.63), ενώ θέλω να κοντράρω την Ατλέτικο με τη Μάλαγα, με το Χ να βρίσκεται στο 3.45 και το διπλό στο 3.59. Εδώ κολλάει και goal/goal στο 1.59. Πάντως, για Ισπανία κι ενδεχομένως για Πορτογαλία, αν είναι να παίξω θ' αποφασίσω λίγο πριν την έναρξη.

Βασικές επιλογές:

Για να ξεμπερδέψω κι εσάς κι εμένα, κλείνω λέγοντας πως απ' όλα τα παραπάνω οι πλέον βασικές μου επιλογές, στις οποίες και επιθυμώ πραγματικά να ποντάρω χωρίς περαιτέρω σκέψη, είναι:  

Οι άσοι των Ρέιντζερς, του Ανόβερο και της Στουτγάρδης, το διπλό της Χόφενχαϊμ, το goal/goal στη Βρέμη, το διπλό της Μιλικόσκι, το Χ στο Τσέλσι-Λίβερπουλ και το διπλό της Ουάσιγκτον

Χαιρετώ και τα λέμε αύριο ξανά γιατί την Κυριακή την βλέπω με καλύτερη προοπτική απ' ότι το σημερινό κουπόνι...


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου