6 Μαΐ 2012

Βγάζει καπνό η... κάλπη της Goalbet



Ο απολογισμός του Σαββάτου (5/8 στις βασικές επιλογές με μέσο όρο απόδοσης και πάλι αισθητά άνω του 2.00, αλλά πολλά και διάφορα αξίζουν επισήμανσης στο σύνολο των προτάσεων) μπορεί να περιμένει… Θέλει κουβέντα κι αυτή τη στιγμή ο χρόνος δεν περισσεύει. Προχωράω λοιπόν γρήγορα - γρήγορα σε προτάσεις κι επιλογές για το κουπόνι της Κυριακής και τα λέμε για το Σ/Κ συνολικά, με νέα και διαφορετική – ελπίζω – κυβέρνηση! Ξεδιπλώνουμε λοιπόν μπροστά μας τις αποδόσεις της Goalbet και φύγαμε…



ΣΤΗ Β’ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, όπου κυριαρχούν τα σενάρια και πολλά κίνητρα μπορούν ν’ αλλάξουν στην εξέλιξη των αναμετρήσεων, μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθω με τους άσους της Άουε στο 1.93 (στον ΟΠΑΠ 1.65) και της Κότμπους στο 2.15, καθώς αν έρθουν δεν χρειάζεται οι γηπεδούχοι να κοιτάξουν πίσω τους.


ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, όλος ο κόσμος βλέπει ΚΠΡ και θα τον ακολουθήσω στο 1.80. Από κει και πέρα, Έβερτον και Φούλαμ δεν έχουν χάσει ακόμη τη σοβαρότητά τους κι ίσως αξίζουν μια ματιά στο 1.70 που πληρώνουν αμφότερες.


ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ξεκινάω απ’ τον άσο της Ουντινέζε στο 1.51 κι έπειτα θα σκεφτώ αν ακολουθήσω τον συρμό στο διπλό της Νάπολι στο 1.55. Με τέτοια απόδοση, καλύτερα να πάω στο διπλό της Μίλαν στο 2.02!


ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ, κρατάω τον άσο της Νόρκεπινγκ στο 1.56 και συνεχίζω με τους άσους των Χάμαρμπι (1.56) και Μάλμε (1.35), με τον τελευταίο να έχει πέσει τραγικά…


ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ντέρμπι της Ραπίντ με την Σάλτσμπουργκ εμπνέει το Χ στο 3.24.


ΚΟΝΤΡΑΡΩ μετά χαράς τα φαβορί με διπλές στο Νιούκαστλ-Σίτι (ο άσος 4.90, το Χ 4.10) και στο Στρόμγκοντσετ-Σόγκνταλ (το Χ 3.76, το διπλό 5.34)!!!


ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, αξίζει το διπλό της Νιούελς στο 2.07 και ο άσος της Γοδόι στο 2.03, ο οποίος μπορεί να καλυφθεί και μ΄ ένα Χ του 3.14. Ως εκεί...


ΓΙΑ ΓΚΟΛ, θα ποντάρω στο ζευγάρι Σιένα-Πάρμα που δίνει 1.61 στο goal/goal και 1.75 στο over κι επίσης, Γουλβς-Έβερτον στο over του 1.70, Σταντάρ-Γκενκ στο 1.61 του goal/goal και στο 1.72 του over, καθώς και στο 4-6 γκολ της Γιουνάιτεντ (2.10)


Βασικές επιλογές:


Όπως χθες έτσι και σήμερα, απ’ όλα τα παραπάνω, θα πάρω κάποιες βασικές επιλογές για τις οποίες θεωρώ πως έχω έναν λόγο παραπάνω να ποντάρω, είτε αυτός είναι η πίστη, είτε η απόδοση. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν ποντάρω ευθέως σε Άουε, Κότμπους, ΚΠΡ, Ουντινέζε, Νόρκεπινγκ, Νιούελς, στo Χ της Βιέννης και στα over σε Σιένα, Γουλβς, Λιέγη. Στην τελευταία πιστεύω πολύ και το goal/goal.

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου