23 Απρ 2012

Δείτε τους... Το αξίζουν!


Σε καιρό κρίσης, οποιαδήποτε αξιέπαινη δημιουργική πρωτοβουλία αξίζει προβολής. Εξ’ αυτού ορμώμενος, δεν μπορώ παρά να χαιρετίσω την προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων (με επικεφαλής τον γνωστό ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη), που ζουν στη Λάρισα και με πολύ μεράκι – παρότι οι περισσότεροι ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το αντικείμενο – έφτιαξαν και παρουσιάζουν από αύριο στο κοινό της Θεσσαλίας (5μ.μ. στην TRT), μια άκρως επαγγελματική και χιουμοριστική τηλεοπτική παραγωγή, που όμοιά της δεν είδαμε ποτέ πριν στoν τόπο μας. Επειδή τυγχάνει να ‘χω πάρει μια γεύση και να ξέρω καλά για ποιο πράγμα μιλάω, συγχαίρω όλους τους εμπλεκόμενους και τους εύχομαι καλή επιτυχία απ’ τα βάθη της καρδιάς μου. Τα υπόλοιπα αφήνω να τα πει το δελτίο Τύπου των ίδιων των δημιουργών…


«Μια νέα τηλεοπτική σειρά, με τίτλο οι “Hiδεμένοι”, έρχεται στις οθόνες μας φιλοδοξώντας να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό της Θεσσαλίας.  Ο Σταύρος Νικολαίδης και οι Δημήτρης Ζαφειρούλης, Πόπη Λαγκούρα, Ράνια Καραγιάννη, Ηλίας Παπαγιάννης, Στέλλα Τσιάτσου και Τάσος Χριστοφιλόπουλος είναι η παρέα που υπόσχεται πολύ γέλιο σε μια ζοφερή εποχή που το έχουμε ανάγκη.

Μετά από 40 μέρες σκληρής δουλειάς την Τρίτη 24 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο TRT θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της φιλόδοξης αυτής παραγωγής. Ο Σταύρος Νικολαίδης εκτός από πρωταγωνιστής είναι και ο σκηνοθέτης της σειράς. Το concept της σειράς είναι μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή που βασίζεται σε μικρές αστείες ιστοριούλες  που με τον γρήγορο ρυθμό και τους πολλαπλούς ρόλους του κάθε ηθοποιού δεν κουράζει τον τηλεθεατή.

Το ταλέντο αλλά και η εμπειρία του Σταύρου Νικολαίδη είναι πολύτιμη βοήθεια για τα υπόλοιπα παιδιά που τον πλαισιώνουν και το αποτέλεσμα δείχνει να είναι πολύ καλό. Σημαντικό ρόλο, στο τελικό αποτέλεσμα, παίζει και η εμπειρία των ανθρώπων του Foto Artisti Team που έχει αναλάβει όλη την τεχνική υποστήριξη της σειράς.

Στο πρώτο επεισόδιο συμμετέχουν οι Βαγγέλης Ζαφειρούλης και Δημήτρης Χασάπης ενώ στην συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία και άλλοι νέοι ηθοποιοί να γνωρίσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε μια δουλειά από αυτές που σπάνια γίνονται στην περιφέρεια.

Η σειρά που είναι μια παραγωγή της Mustgrpoup Production, θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό TRT κάθε Τρίτη στις 5 μ.μ. και Σάββατο στις 7.30 μ.μ.

Ο Σταύρος Νικολαίδης είπε για την νέα σειρά:  
«Κατ’ αρχήν θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω στον τόπο καταγωγής μου. Κάνουμε μια προσπάθεια να χαρίσουμε στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στον κόσμο γιατί τις έχει πραγματικά ανάγκη. Στην Λάρισα υπάρχει πολύ καλό υλικό σε νέα παιδιά με ταλέντο και θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να αναδείξω το υλικό αυτό. Πιστεύω ότι η παραγωγή αυτή στην οποία πρωταγωνιστώ και – για πρώτη φορά – σκηνοθετώ και θα προβληθεί στο TRT,  να δικαιώσει όλους τους συντελεστές της και να ανοίξει τον δρόμο για να γίνουν και άλλες τέτοιες δουλειές στην περιφέρεια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου