6 Απρ 2012

Ου να χαθείτε, αυτοδιοίκητα... τομάρια!!!

Καταλάβατε τώρα γιατί η ΕΠΟ άλλαξε τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς που έκαναν τις παραπομπές του καλοκαιριού και όχι την αμαρτωλή Επιτροπή... Αφέσεων (Διαφθοράς και Σκανδάλων); Γιατί, ακολουθώντας πιστά την ατιμώρητη πολιτική ζωή του τόπου, το πνεύμα δικαιοσύνης το έχει γραμμένο στα παπάρια της...



Το (παρα)μαγαζάκι της ΕΠΟ καλά κρατεί και δεν χρειάζεται πλέον καμιά θορυβώδης υπόθεση περί στημένων για να την πάρουμε χαμπάρι. Αρκεί μια υπόθεση απλή, σαν κι αυτή της άρσης της απόφασης αθώωσης που πήρε ο Αθλητικός Δικαστής της Football League για τον Γκρούμπιεσιτς, ώστε να καταλάβουμε πως το σύστημα και ζει και βασιλεύει.

Μάλιστα! Προκειμένου να μην ληφθεί στο μέλλον ως δεδικασμένο γεγονός η χρήση βίντεο στην κρίση μιας υπόθεσης, ώστε να μπορεί να προστατεύει αιώνια του ημέτερους δια των εντεταλμένων της με την σφυρίχτρα, η ΕΠΟ, δια της Επιτροπής Εφέσεων - όπως συνηθίζει - αποφάσισε την τιμωρία του Σέρβου φορ με 3 αγωνιστικές!! Στα παπάρια των δήθεν δικαστών η προφανής και αυτονόητη αδικία, αφού είναι δεδομένο πως ο Γκρούμπιεσιτς δεν έκανε αυτό για το οποίο κατηγορήθηκε και αποβλήθηκε. Στα παπάρια τους και το πνεύμα δικαιοσύνης συνολικά, κατά πως συμβαίνει επί δεκαετίες στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην ανοίξει καμιά φάμπρικα και πηγαίνουν οι ομάδες με τα βίντεο στα χέρια καταγγέλοντας διαιτητικά λάθη από εκείνα που δεν τα λες ανθρώπινα και τα οποία έχουν επίπτωση όχι μόνο σ' έναν συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στη συνέχεια της παρουσίας μιας ομάδας ή ενός ποδοσφαιριστή.

Και πως έφτασε η απόφαση στην Ε.Ε. (σ.σ. φαίνεται πως όλα τα σκατά της ΕΠΟχής της παγκοσμιοποίησης τα ίδια αρχικά έχουν, βλέπε Ενωμένη Ευρώπη); Προσέξτε... Με αυτεπάγγελτη άσκηση της έφεσης απ' τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με τον οποίο η ίδια η Ομοσπονδία αντικατέστησε εκείνους που έκαναν τις διώξεις το περασμένο καλοκαίρι. Στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου βεβαίως, βεβαίως...

Σα να μας λέει η ίδια η ΕΠΟ δηλαδή, για μια ακόμη φορά, πως όταν και όπου ορίζει εκείνη (τους διάφορους Παπαπέτρου, εισαγγελείς και Επιτροπές), ουδείς δικαιούται να ομιλεί, πόσω μάλλον αν αυτός ο "ουδείς" λέγεται ΑΕΛ... Ρε ου να μου χαθείτε, άπλυτα τομάρια!!!




2 σχόλια:

  1. ρε τσουμαρη μπορεις να μας πεις ομως απο που προβλεποταν η αθωωση του παικτη με χρηση βιντεο? μηπως ηταν καραμπινατο ρουσφετι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εκεί που προβλέπεται πλέον η χρήση βίντεο και φωτογραφιών για την σύλληψη οποιουδήποτε διαπράττει αδίκημα κι όχι μόνο μέσα στα γήπεδα! Απ' την ίδια τη δικαιοσύνη, όχι έτσι όπως την κατασκεύασαν, αλλά έτσι όπως πρέπει να είναι. Πιστή υπηρέτης της αλήθειας, όπως κι αν αυτή αποδεικνύεται...

      Διαγραφή