24 Απρ 2012

Μας χρωστάει ένα 100%!!!


Ήταν η προτελευταία επίθεση της Μάλαγα στο ματς με την Οσασούνα… Το επικίνδυνιο σουτ του Καθόρλα αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο προωθημένος στόπερ πιάνει κεφαλιά – οβίδα, που βρίσκει γεμάτη στο κάθετο δοκάρι! Αν έμπαινε, το 100% που γυροφέρνουμε μέρες, θα ‘ταν επιτέλους πραγματικότητα, σ’ ένα σύνολο επιλογής τεσσάρων αγώνων, με προσέγγιση σε 8 διαφορετικά στοιχήματα! Όσο για τις αποδόσεις, κυμαίνονταν από 1.34 έως 2.22 (μέσος όρος 1.53), δίνοντας όμως λόγω του εύρους των επιλογών, την δυνατότητα πολλών και πολύ προσοδοφόρων συνδυασμών. Αναλυτικότερα, όχι μόνο πέρασε χαλαρά στο 1.34 ο άσος της Ελσίνκι, αλλά πέρασε κι από ημίχρονο στο 1.77… Ακολούθησε (με ανατροπή στο 85’ και στο 88’) ο «εύκολος ή δύσκολος» άσος της Μόλντε στο 1.54 κι έπειτα ήρθαν το διπλό της Γουέστ Χαμ (αρχικά η απόδοση έπεσε ως το 2.22 αλλά σταδιακά ανέβηκε και πάνω από 2.30), καθώς και η παρά λίγο αποθέωση στο Οσασούνα – Μάλαγα, όπου πληρωθήκαμε το goal/goal στο 1.66 και το 2-3 γκολ στο 1.85. Όσο θα ‘δινε και το over, αν…  Όλα αυτά όμως έγιναν το βράδυ της Δευτέρας και σήμερα είναι Τρίτη. Και τι Τρίτη…



Αριθμητικά τα ματς του κουπονιού είναι λίγα, αλλά καμιά φορά διαβάζονται καλύτερα και δεν μπερδεύεσαι για το ποια απ’ τις διαθέσιμες επιλογές να ποντάρεις. Βέβαια σήμερα, θα δείτε πως υπάρχει το εξής χαρακτηριστικό: Σε αρκετά από τα ματς και τα σημεία που θα αναφέρουμε, οι αποδόσεις και της Goalbet έπεσαν σταδιακά σε επίπεδα ΟΠΑΠ, γιατί δόθηκαν αρκετά ψηλά και γέμισαν ποντάρισμα. Για να δούμε που αναφερόμαστε, με χρονική σειρά:

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Πρώτο ματς της Λιβόρνο μετά το θάνατο του Μοροζίνι και σημαντικό το βαθμολογικό κίνητρο. Που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν ορκισμένοι να κερδίσουν στη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους, αποκτώντας ουσιαστικά και μια διαφορά ασφαλείας 7 πόντων απ’ την επικίνδυνη ζώνη (ενώ εκκρεμεί και το ματς με την Πεσκάρα, που διακόπηκε στο 2-0 λόγω του τραγικού συμβάντος). Οι φιλοξενούμενοι, με φόρμα 1-1-4, δεν είναι και κανένα θηρίο. Αφήστε που βρίσκονται ήδη στο +7 απ’ την επικίνδυνη ζώνη κι έχουν περιθώρια να πάρουν από άλλα ματς τους βαθμούς που χρειάζονται. Με οδηγό, λοιπόν, πλην όλων των άλλων και την εμπειρία μας απ’ το ματς ΑΕΛ-Καβάλα, αμέσως μετά τον θάνατο του Ντε Νίγκρις, καταλήγουμε στον άσο του 1.81. Εναλλακτικά, δείτε και το goal/goal στο 1.72 της Goalbet, καθώς έχει βγει στα έξι τελευταία ματς και των δύο αντιπάλων!

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΚΑΤΑΝΙΑ
Κόντρα σε μια Κατάνια που με 2-2-2 στα τελευταία έξι ματς, έχει δέσει τον γάιδαρό της (και δεν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει σε ευρωπαϊκή θέση ούσα στο -6 απ’ τη Νάπολι), η Κάλιαρι έχει σήμερα την ευκαιρία για βαθειά ανάσα. Το ουδέτερο γήπεδο της Τεργέστης δεν μας βοηθάει να παίξουμε τον άσο με κλειστά μάτια, απ’ τη στιγμή μάλιστα που έχει πέσει στο 1.95. Δεκτή λοιπόν και η κάλυψη μ’ ένα Χ της τάξης του 3.34, όταν ο ΟΠΑΠ το δίνει μόλις στο 2.90. Άλλωστε, γι’ αυτό υπάρχουν και τα συστήματα! Σημειώστε ότι η Κάλιαρι βρίσκεται μόλις στο +3 απ’ την επικίνδυνη ζώνη, έχει φόρμα 2-1-3 και εντός έδρας μετράει 6-7-3. Δεν πείθεστε; Τότε να συμπληρώσω ότι ενώ χάνει τα τελευταία εκτός, εντός έδρας στο ίδιο διάστημα νίκησε Τσεζένα 3-0, Αταλάντα 2-0 και ήρθε 2-2 με την Ίντερ. Όσο για την Κατάνια, μακριά απ’ το σπίτι της δεν κερδίζει εύκολα (2 νίκες) και προτιμούσε, ακόμη κι όταν καιγόταν, τις ισοπαλίες (8 συνολικά). Αυτό το ματς λοιπόν, όπως κι αν το γυρίσεις, ξεκινάει ως κίνητρο απ’ τον άσο και δεν φεύγει με τίποτα απ’ το Χ. Διαλέξτε και πάρτε…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΣΕΛΣΙ
Όλα τα φώτα στον πρώτο επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και με τους Καταλανούς να ‘χουν στην πλάτη τους το καθαρό 1-0 του Στάμφορντ Μπριτζ. Άρα, θέλουν δύο γκολ έναντι κανενός για να περάσουν. Και άρα, δεν τους παίρνει να μπουν στο ματς λάου – λάου. Άρα, αν είναι να νικήσουν και να περάσουν, θα προσπαθήσουν να το επιβάλλουν απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο. Άρα, αν πιστεύεις στον άσο του 1.24, γιατί να μην πιστέψεις και στον άσο από ημίχρονο στο 1.61, για ν’ αξίζει και λίγο τον κόπο το ταμείο. Από κει και πέρα, την πιο ενδιαφέρουσα απόδοση την βρίσκω στο goal/goal, καθώς η Goalbet δίνει 2.00, εκεί που ο ΟΠΑΠ δίνει 1.60! Μπορεί η Τσέλσι να αμύνεται στη γραμμή της περιοχής, αλλά τι τον έχει τον Ντρογκμπά και γιατί υπάρχουν οι προωθήσεις Τέρι και Κέιχιλ στα στημένα; Σημειώστε πως οι Λονδρέζοι ξέρουν καλά ότι όσοι κι αν μαζευτούν πίσω, αν δεν σκοράρουν, δεν τους φτάνει με τίποτα το 1-0! Επιπλέον, πιθανότητες για γκολ της Τσέλσι στην άμυνα των Καταλανών θα υπάρξει ακόμη κι αν οι γηπεδούχοι ανοίξουν το εύρος του σκορ. Ας είναι και της τιμής, που λένε… Όλα αυτά τα λέμε σοβαρά! Τέλος, όμως, αν σας πιάσει η τρέλα κι εσάς και θέλετε, ποντάρετε σ’ ένα σενάριο που ‘χει βγει ξανά στο συγκεκριμένο ζευγάρι πριν κάποια χρόνια… Βάλτε 1€ στο διπλό ημίχρονο, άσο τελικό, γιατί θα πάρετε πίσω απ’ την Goalbet 26€ και θα βγάλετε τους καφέδες της εβδομάδας!!!  

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΠΟΛΤΟΝ
Η πρώτη δεν λέει με τίποτα να πάρει νίκη στην έδρα της ( 4-6-7), μένοντας στο 0-3-3 στα τελευταία έξι μέσα – έξω. Έφτασε λοιπόν να βρίσκεται μόλις στο +5 απ’ τον υποβιβασμό. Η δεύτερη, με φόρμα 3-1-2, βρίσκεται στο -4 απ’ τη σωτηρία και για να την πετύχει θα πρέπει να βάλει από κάτω εκτός της Μπλάκμπερν, ή τη Γουίγκαν ή την ΚΠΡ ή την ίδια την Βίλα. Αν χάσει σήμερα, η Βίλα δεν φτάνετε με τίποτα αλλά ακόμη και με Χ, δύσκολα θα την προσπεράσει. Υπό μια έννοια λοιπόν, όσο κι αν φαίνεται πως η ισοπαλία κάτι έχει να δώσει και στους δύο σ’ αυτό το εξ’ αναβολής ματς (η Μπόλτον χρωστάει ακόμη ένα), η νίκη οποιουδήποτε αποκτά τον χαρακτήρα του εξάποντου. Πιστεύω λοιπόν πως θα την διεκδικήσουν κυνηγώντας να πετύχουν οπωσδήποτε τέρμα και γι’ αυτό ξεκινάω απ’ το goal/goal που δίνεται απ’ την Goalbet στο 1.72 (στον ΟΠΑΠ 1.55). Αν  ήταν να πάω σε σημείο, έλεγα αρχικά να προτιμήσω τον άσο του 1.94, κυρίως γιατί η Μπόλτον καταγράφει εκτός έδρας ένα ιδιαίτερο ρεκόρ (5-0-11), που μαρτυρά ότι δεν την πάει η σκοπιμότητα… Μετά όμως είδα πως προσφάτως πέρασε με νίκες από ΚΠΡ (κυρίως) και Γουλβς κι άλλαξα γνώμη. Προτιμώ τελικά να ρίξω κανένα ψιλό στο διπλό, που δίνει και 3.93 λέω...

ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ
Πριν από δύο εβδομάδες η φόρμα και η απόδοση μας οδηγούσαν στον άσο. Σήμερα όμως, με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για να κλειδώσουν το μπαράζ ανόδου και τους γηπεδούχους να’ χουν υποχωρήσει στους αδιάφορους, το πράγμα μοιάζει διαφορετικό. Πόσο μάλλον που η Λούτον ανέκαμψε ενδιάμεσα (3-1-0), ενώ η Γκέιτσχεντ έχασε προχθές απ’ την εδώ και καιρό πεσμένη Μπαθ Σίτι, δίνοντας την εντύπωση πως περιμένει με πάθος τις… διακοπές. Φορτωμένο το διπλό, γι’ αυτό και έπεσε στο 1.89!


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου