17 Δεκ 2018

Να χ$σω την προπαγάνδα σας...


Το σχόλιο δεν αφορά προσωπικά τον πολύ συμπαθή σ' εμένα...

...συνάδελφο, Μίλτο Θεοδοσίου, ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην κρατική τηλεόραση, η οποία έχει βέβαια για την ίδια δουλειά και τον Σαντοριναίο και έναν-δυο ακόμη αμιγώς ραδιοφωνικούς, μην τυχόν κλ@σει κανένας Μελισσανίδης και δεν την πιούνε... Όπως ισχύει φυσικά και για τις κλ@νιές του Μαρινάκη, του Σαββίδη και του Παναθηναϊκού συνολικά, γιατί εκεί ο Αλαφούζος τους έχει έτσι κι αλλιώς γραμμένους εκεί που δεν πιάνει τίποτα, πόσο μάλλον μελάνι!


Συγχωρέστε με προκαταβολικά και για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ σ' αυτό το σχόλιο, αλλά πρόκειται για θέμα που προκαλεί και το πολιτικό (με την έννοια του πολίτη) και το δημοσιογραφικό και το οπαδικό μου αισθητήριο, με συνέπεια το'να πάνω στ' άλλο να μου προκαλεί θυμό...

Παρακολουθώ λοιπόν χθες βράδυ "Αθλητική Κυριακή" και βλέπω κι ακούω να σχολιάζει τον αγώνα μονόπατα, ξεπατικώνοντας ως άποψη το ρεζουμέ των δηλώσεων Ουζουνίδη και λοιπών Ενωσιτών, ένας συνάδελφος που δεν ήταν στο γήπεδο, ενώ εις εκ των προαναφερομένων συναδέλφων βρέθηκε στις κερκίδες του AEL FC ARENA. Ούτε ζωντανές συνδέσεις, ούτε τίποτα, όπως θα άρμοζε σ' ένα ντέρμπι (όπως είναι όλα τα ματς αυτού του ζευγαριού την τελευταία διετία) στο οποίο η βαρύτητα του μετέπειτα σχολιασμού θα 'πρεπε να 'ναι τουλάχιστον ισοβαρής, για να υπάρχει αντίλογος και να μην στρεβλώνονται οι εντυπώσεις!

Ποιές εντυπώσεις; Εκείνες που διαμορφώνονται όταν ακούς τον άλλον να λέει πως "απ' την ΑΕΚ έλειπαν ο Μάνταλος... και άλλοι παίκτες απ' τη μεσαία γραμμή", χωρίς να υπάρχει κανένας να πει αντίστοιχα και να επισημάνει: "Ξέρεις ρε φιλαράκι τι σημαίνει να λείπει απ' αυτή την ΑΕΛ ο Καρανίκας και να παίζεις αναγκαστικά με δεξί μπακ τον Γκόλια; Ξέρεις τι θα πει να λείπει ο Κοέφ, να ξεκινάς με εσωτερικό χαφ τον Ακόστα και ν' αναγκάζεσαι μάλιστα για μισή ώρα να τον τοποθετείς μπακ, απόντος στο διάστημα αυτό και του Χούμπτσεφ, χρησιμοποιώντας στο κέντρο τον καλό μεν αλλά με μόλις 3-4 συμμετοχές, Μπάλα; Ξέρεις τι είναι στο φινάλε να παίζεις εδώ και καιρό χωρίς τον αρχηγό σου, Βαγγέλη Μόρα ή να μην έχεις καν στον πάγκο τον Πίτι; Κι όταν μιλάς δηλαδή για απουσίες της ΑΕΚ, τι ακριβώς εννοείς; Πλην Μάνδαλου ποιόν έλειπε απ' τον Ουζουνίδη που θα του άλλαζε το προφίλ; Ο Άλεφ; Γκάλο, Γιαννώτα και Γιακουμάκη έβαλε απ' τον πάγκο. Ποιοί σου έλλειψαν; Ο Λόπεζ θα 'ταν καλύτερος του Πογιέ; Ή μήπως θα συνεχιστεί για πολύ το παραμυθάκι με τον Μπακασέτα, τον Σιμόες και τον Λαμπρόπουλο, που από μόνη της η Ένωση τους έδειξε την πόρτα εξόδου κι ως εκ τούτου, είναι πρόκληση να αναφέρονται ως απουσίες; Αν είναι έτσι κι απ' την ΑΕΛ έλειπε ο Μόρσι και ο Φρίουι"!!!

Άι σιχτίρ πια με την προπαγάνδα σας...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου