9 Οκτ 2018

Σαν κορόιδα στη φάκα... (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Είτε σε λένε Ζίζιτς, είτε Καρανίκα, είτε Κούνιτς...
...και παρά την φιλότιμη προσπάθειά σου για όσα λεπτά βρισκόσουν στον αγωνιστικό χώρο, μου έδωσες την εντύπωση πως βρισκόσουν σε άλλο γήπεδο κι αδυνατούσες να αντιληφθείς τι συνέβαινε γύρω σου.






Μ' έναν διαιτητή που έψαχνε για βυσσινί αίμα, είναι γεγονός πως οι δύο αποβληθέντες εν τέλει παίκτες της ΑΕΛ, τόσο ο Ζίζιτς όσο και ο Καρανίκας, πήγαν σαν το σκυλί στ' αμπέλι, αφού δεν φρόντισαν στις καίριες φάσεις να χρησιμοποιήσουν επαρκώς το μυαλό τους πριν απ' τα πόδια τους.



Είναι χαρακτηριστικό και στις δύο περιπτώσεις, ότι μια-δυο φάσεις πριν δεχθούν κόκκινη κάρτα, υπέπεσαν πάλι σε φάουλ, ωθώντας αντιπάλους και κερκίδα να πιέσουν με κραυγές για την αποβολή. Και τι έκαναν; Φάουλ μια-δυο φάσεις μετά, αλείφοντας βούτυρο στο ψωμί του ανεκδιήγητου διαιτητή Λάμπρου...



Κι αν στην περίπτωσή του ο Σέρβος ένιωθε αντίπαλο να του βγαίνει στην πλάτη, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την (βέβαια) πολύ πιο αυστηρή αποβολή του Καρανίκα, ο οποίος απ' τη μια δεν έκανε φάουλ για δεύτερη κίτρινη, αλλά σε κάθε περίπτωση, έκανε αχρείαστο φάουλ στον Μπρίτο, που απλά έσπασε τη μπάλα προς τα πίσω στη συγκεκριμένη φάση, κάπου στο κέντρο και δεν απειλούσε άμεσα. Σημειώστε, δε, πως ο εν λόγω παίκτης με την είσοδό του στο παιχνίδι έδειχνε να σημαδεύει τον αρχηγό της ΑΕΛ, πιθανότατα κατ' εντολή! Ε, μας έριξαν τη φάκα και πέσαμε μέσα...




Όσο για τον Κούνιτς, τι μπορώ να πω όταν σ' αυτό το ματς χάνει αυτό το γκολ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε απ' όταν φόρεσε τα βυσσινί, χωρίς - πλην του αγώνα με τον Παναιτωλικό ίσως - να δικαιώνει την επιμονή των προπονητών στο πρόσωπό του. Ίσως ο όγκος του να βοηθάει κάποιο πλάνο, αλλά ως εκεί. Συνήθως πάνω του χαλάν οι όποιες επιθετικές ενέργειες, ενώ βέβαια υπάρχει και το διπλό προσωπικό λάθος που στοίχισε το τρίτο γκολ με τον Παναθηναϊκό.

Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερος Κούνιτς για να δούμε στην πορεία, αλλά αυτός που είδαμε ως τώρα δεν είναι ο φορ που θέλει η ΑΕΛ των λίγων και πολύτιμων ευκαιριών... Μου αρκεί που είδα πως κοίταξε αν ο επόπτης είχε ή όχι σηκωμένη σημαία, πριν καν η μπάλα καταλήξει άουτ... Ο ίδιος είχε καταλάβει που ακριβώς την έστειλε ανενόχλητος απ' τα δύο μέτρα κι έψαχνε μάταια κάπου ν' ακουμπήσει... Δυστυχώς φίλε, αν έμπαινε θα το μέτραγε ακόμα κι ο Λάμπρου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου