9 Οκτ 2018

Επιστροφή (;) στα χρόνια του μεγάλου διωγμού!!! (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Μέχρι κι αυτό το ματς στα Πηγάδια, πίστευα ότι οι χειρότερες...
...διαιτησίες που 'χω δει σε βάρος της ΑΕΛ και γενικώς δηλαδή, τόσο εξόφθαλμα μονόπατες, που κάθε άλλου είδους σκάνδαλο δεν θα 'ταν ικανό να πλησιάσει αυτό το μέγεθος της πρόκλησης, ήταν η διαιτησία του Χαραλαμπίδη στο Καυταντζόγλειο (2010-11), η διαιτησία του Παπαπέτρου εντός με τον Πανσερραϊκό (2011-12) κι ,η διαιτησία του Ζολώτα στο Περιστέρι (2007-08) κι ακόμη περισσότερο εκείνη του Σταυρίδη στο Καραϊσκάκη (2007-08)!!! (έβαλα link από μια ενδεικτική φάση, γιατί ψάχναμε και τότε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αλλά ως εκ θαύματος δεν βρίσκαμε τα όργια του Σταυρίδη και των βοηθών του)


Ειλικρινά, επειδή γνωρίζω τα κουσούρια μου κι επειδή όλα αυτά ήρθαν καπάκι στην άδικη αποβολή του Μορσί στη Ν.Σμύρνη, δεν ξέρω τι θα 'κανα αν ήμουν σήμερα στην Ξάνθη, όπως στ' άλλα (και τόσα άλλα) ματς που ανέφερα απ' τα χρόνια του μεγάλου διωγμού  κι έβλεπα από κοντά αυτόν τον Λάμπρου:





- Να δίνει με το ζόρι κίτρινη κάρτα (στο 0-0 και με "11 εναντίον 11") σε δύο περιπτώσεις εγκληματικών μαρκαρισμάτων σε βάρος παικτών της ΑΕΛ , που από τύχη δεν έφυγαν απ' το γήπεδο με κομμένα πόδια και ως εκ τούτου, να εξισώνει αυτές τις απόπειρες ποδοσφαιρικής δολοφονίας, με τα φάουλ για τα οποία κιτρινίστηκαν και ανοήτως αποβλήθηκαν στη συνέχεια οι Ζίζιτς και Καρανίκας, στους οποίους θα αφιερωθεί ξεχωριστό κεφάλαιο.





- Να κόβει με ανύπαρκτο οφ σάιντ τον Πίτι, ενώ φεύγει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ομοίως λίγο αργότερα και τον Σαχίτι, που στα πρώτα δέκα μέτρα άφηνε εννιά μέτρα πίσω τον Λισγάρα!



- Να καταλογίζει "παπουτσέλειο" πέναλτι σε ανατροπή εκτός περιοχής, βλέποντας πως η Ξάνθη δεν μπορούσε να βγάλει φάση για γκολ ούτε με δυο παίκτες παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο!!!




Κι αν ως εκείνη την ώρα αμφέβαλα αν όλα αυτά είναι από πρόθεση, από "χέσιμο" ή ασχετοσύνη, αν υπήρχε έστω ένα ψήγμα αμφιβολίας για το αν επρόκειτο για τον πιο άγαρμπα "στημένο" ή πιο κακό διαιτητή που έχω δει (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ισχύουν και τα δυο), σήκωσα τα χέρια όταν είδα να υποδεικνύονται μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων. Τρία λεπτά για ένα ημίχρονο με αλλαγές, αποβολές, διαμαρτυρίες, θεατρικούς τραυματισμούς και λοιπά θεμιτά κι αθέμιτα καραγκιοζιλίκια... Εκεί πια, ο τύπος καρφώθηκε πέρα για πέρα! 

Μα τόσος φόβος μην ισοφαρίσουν οι "9" της... μακαρίτισσας; Κι όμως... Καμία ντροπή!!!

Κατόπιν αυτών, δεν έχει νομίζω κανένα νόημα οποιοσδήποτε αγωνιστικός σχολιασμός. Δεν ξέρω πως, αν έβαζε π.χ. γκολ και προηγούνταν στη μεγάλη ευκαιρία του Κούνιτς, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ θα έφευγε ηττημένη, ό,τι κι αν έκανε. Ακόμα κι αν αντί για "χειρουργείο", χρειαζόταν να κάνουμε τώρα λόγω για "σφαγείο!!! Που "σφαγείο" ήταν, γιατί στα χειρουργία υπάρχει και μια διακριτικότητα, μια φροντίδα... 

Υ.Γ. Μιας και κάπου στις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρθηκε κι ο Κασναφέρης, ας θυμηθούμε λίγο και τι πέναλτι δεν έδωσε στον Κλέιτον κάποτε στα Πηγάδια, σε μια απ' τις τελευταίες του διαιτητικές παραστάσεις, πριν αναλάβει team manager στην Ξάνθη!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου