5 Οκτ 2018

Μια έξυπνη κίνηση...(ΜΟΝΟ με 20€)!!!


Με την ευγενική χορηγία των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων ΚΟΥΚΟΣΙΑ, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ προχώρησε...

...φέτος σε μια ιδιαίτερα έξυπνη ενέργεια, εκδίδοντας μια ενιαία κάρτα διαρκείας για όλη την σεζόν 2018-19 και για όλα της τα αγωνιστικά τμήματα, με πρώτο και καλύτερο την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που παρεμπιπτόντως, ρίχνεται την Κυριακή στις μάχες της Α' Εθνικής για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, φιλοξενώντας την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ την Αγ.Παρασκευή.


Η κάρτα διατίθεται προς μόλις 20€ και το tsoumbox συστρατεύεται στην προσπάθεια προώθησής τους, καλώντας όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση της κάρτας, να απευθυνθεί μεταξύ άλλων στα δικά μας μέσα επικοινωνίας, ήτοι στο τηλέφωνο 6975658141 ή με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsoumbox@gmail.com και στη σελίδα @tsoumbox στο facebook.

Γιατί η ενίσχυση του ερασιτεχνικού σωματείου με αυτή τη μορφή από την βάση των οπαδών, δεν είναι ενίσχυση ούτε του Νάκα, ούτε του Τσούμαρη, ούτε του Κούγια, ούτε οποιουδήποτε άλλου απασχολεί την μίζερη καθημερινότητα της αγαπημένης μας ομάδας σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφορά στην στήριξη και περαιτέρω ενίσχυση των συνθηκών άθλησης των πολλών εκατοντάδων παιδιών μας που γυμνάζονται καθημερινά φορώντας περήφανα τα βυσσινί με το άλογο στο στήθος.

Είναι η πρώτη φορά που προσωπικά αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να συνδράμω σε μια τέτοια προσπάθεια, έχοντας διαπιστώσει πλέον ως γονιός, τον αγώνα που γίνεται καθημερινά για να μπορεί η ΑΕΛ να δρα ως ζωτικό στοιχείο σε όλη την πόλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου