2 Δεκ 2014

Μια λύση για κάθε πρόβλημα...



Είπαν... είπαν...είπαν... σήμερα Γράφας και Σαρακατσάνος κι έστω κι αν δεν μίλησαν με "ονόματα", παρά μόνο με κάποιες "αποδείξεις", έβγαλαν από μέσα τους το σαράκι που είναι δεδομένο ότι τους κατατρώει από καιρό, φωτογραφίζοντας...



...ηθελημένα ή μη, με λόγια ή με σιωπή, την αυτονόητη πηγή της διατάραξης κάθε προσπάθειας επιβολής της ομαλότητας στην λειτουργία της ομάδας. 

Ο μεν πρώτος ήταν σαφής όταν μίλησε για τις "φωτογραφίες", εκείνε ντε, που ξεπετάγονται απ' τη λάσπη και για το καταδικαστικά άβολο συναίσθημα να πηγαίνει καθημερινά για δουλειά χωρίς την κατάλληλη διάθεση, αφού άλλα συζήτησε μια μέρα πριν κι άλλα βλέπει να γίνονται την επομένη, ο δε, δεύτερος, υπήρξε εξίσου σαφής όταν αναφέρθηκε στις συνέπειες του "εμφυλίου" και στους ξεχωριστούς δρόμους που φαίνεται να 'χουν τραβήξει διοίκηση, παίκτες και κόσμος!

Νομίζω όμως ότι σαφέστερη όλων ήταν η κοινή τους αδυναμία να απαντήσουν ουσιαστικά στο καίριο ερώτημα: "Ποιά πιστεύεται ότι είναι η λύση στο πρόβλημα";

Αλίμονο όμως, αν απαιτούσαμε απ' τους εργαζόμενους μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, να αναγνωρίσουν ευθέως και δημοσίως ως καίριο πρόβλημα το ίδιο το αφεντικό τους και ως λύση την απομάκρυνσή του απ' τα πόδια τους, όχι θεωρητικά και δήθεν, αλλά πραγματικά, οριστικά και αμετάκλητα!

Εμείς όμως δεν έχουμε λόγο να διστάσουμε, όταν νιώθουμε πια με απόλυτη βεβαιότητα πως αυτός είναι το πρόβλημα κι αυτή η λύση, και να το πούμε και να το γράψουμε... Όπως επίσης οφείλουμε να γράψουμε ότι ο έμπειρος στόπερ της ΑΕΛ δικαιολόγησε απόλυτα το ξέσπασμα των φιλάθλων, με τις αποδοκιμασίες σε βάρος των παικτών.

Μήπως υπήρχε και κανένας άλλος στο γήπεδο για να ξεσπάσει ο κόσμος; Γυρνούσες στα επίσημα κι έβλεπες 15 παράγοντες του Τυρνάβου και μισό της ΑΕΛ, εκτός κι αν ο Μπαλατσούκας μπορεί εσχάτως να παίρνει πρωτοβουλίες, ώστε να θεωρείται πλέον πλήρης παραγοντική μονάδα! Για εντός έδρας ματς των "βυσσινί" μιλάμε, έτσι;

Υ.Γ. Αυτή τη φορά πάντως, έπραξε σοφά ο Πλεξίδας και δεν ήρθε στο γήπεδο. Σοβαρά! Προφανώς θα μπορεί πλέον, έστω εξ αποστάσεως, να ασκεί και χρέη διασώστη στο Αλκαζάρ, καθώς όπως μας καταγγέλθηκε, ζήτησε εισιτήριο απ' τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να παρευρίσκονται στα ματς, με συνέπεια να απέχουν! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου