3 Νοε 2014

Για τα... σίδερα!



Μετά την προγενέστερη λεπτομερή αναφορά στα γεγονότα, λέω να κάνω και μια απλοϊκή προσέγγισή τους, μήπως καταλάβω ο έρμος κάτι παραπάνω. Όπως λοιπόν ήδη έγραψα...



...ο άνθρωπος είναι ή κοινός ψυχοπαθής ή "επιστήμονας", γιατί αν ήταν απλά άσχετος, θα 'χε την στοιχειώδη επίγνωση να καταλάβει εδώ και 15 μήνες που βρίσκεται τουλάχιστον κι ας μην έχει μυρωδιά από μπάλα!

Αν είναι το πρώτο, τότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ψάξω να βρω την παραμικρή λογική στις πράξεις του, μεταξύ των οποίων υπάρχει στο παρελθόν και η δική του δήλωση περί της τρέλας του...

Αν όμως είναι το δεύτερο (αφού... ποιός τρελός δηλώνει τρελός;), υποχρεούμαι να δω και ποια μπορεί να 'ναι η συνειρμική ακολουθία που μας οδηγεί σήμερα εδώ!

Όπως κι αν τα γυρίσω λοιπόν, σ' ένα πράγμα καταλήγω... 

Δεν μπορεί να υπάρχει παράγοντας ομάδας με πρωταγωνιστικές βλέψεις, όσο βιτσιόζος κι αν είναι, που να διώχνει κατά τεκμήριο πετυχημένο προπονητή στα καλά καθούμενα και μάλιστα μετά από νίκη και πριν από ντέρμπι, αν δεν είναι βέβαιος πως ακολουθεί νικηφόρο αποτέλεσμα... Αν υποθέσουμε πως υπάρχει, είναι όντως για τα σίδερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου