18 Νοε 2014

Το λέει και τ' όνομα...



Εν αρχή ην η είδηση... Δεδομένου ότι αυτοί που με την απόλυτη πλέον θέση τους δρομολογούν ουσιαστικά τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είναι οι Monsters, θεωρώ ως εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως χθες βράδυ, ταυτόχρονα με την τελευταία ανακοίνωσή τους, ήρθαν σε επαφή με...


...τον τύποις πρόεδρο της ομάδας και φυσικά της μεγαλομετόχου LA Farm, Σωτήρη Πλεξίδα. Εξάλλου, εκείνοι είναι που πρώτοι τον έβαλαν στο κάδρο των εξελίξεων (16/11), αντιλαμβανόμενοι πως για να βρεθεί λύση, θα πρέπει το πρόβλημα να φύγει απ' τον ασφυκτικό κλοιό του Βαγγέλη και να αγγίξει την διαφαινόμενη κορυφή της οικογένειας.

Αφού λοιπόν του εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους θέλουν συνάντηση μαζί του, αναμένουν πλέον στο ακουστικό τους, προκειμένου στη διάρκεια του τρέχοντος 24ώρου να τους δοθεί η απάντηση.

Απ' τον υπόλοιπο Τύπο μαθαίνω βέβαια ότι κι άλλοι, απηυδισμένα πρώην στηρίγματα του Βαγγέλη στην ΑΕΛ, όπως οι Φωτάκης, Παυλόπουλος και σια, απευθύνονται επίσης στον Σωτήρη Πλεξίδα, προσδοκώντας από εκείνον τη... σωτήρια λύση.

Θα το 'χει τ' όνομά του φαίνεται αυτουνού, καθώς ο άλλος μόνο... ευάγγελος δεν ήταν τελικά για τους "βυσσινί"!

ΥΓ1: Με τους Monsters χρόνια τώρα έχουμε συνταχθεί αλλά κι έχουμε αντιπαρατεθεί χιλιάδες φορές, με τελευταία σχετικά σφοδρή αντιπαράθεση, εκείνη για την αποχή τους απ' την ψηφοφορία του Μαϊου. Ωστόσο, δικαιούμαι να γνωρίζω το ποιόν τους τόσο καλά, ώστε να μην αποδέχομαι σε καμία περίπτωση το εύκολο συμπέρασμα εκείνων που αβασάνιστα εκτιμούν ότι ο σύνδεσμος θέλει να διοικήσει την ομάδα, συγκρίνοντάς τον με original, superάδες και τα ρέστα. Καμία σχέση... Οι Monsters, με τα σωστά και τα λάθη τους, εκδήλωσαν και εκδηλώνουν άμεσα και συντεταγμένα παρεμβατικές δράσεις μόνο όταν νοιώθουν ότι δεν υπάρχει όχι επαρκής και ορθόδοξη, αλλά ούτε καν διοίκηση στην ΠΑΕ. Ασφαλώς κι έχουν ξεφύγει τα πράγματα σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο σε περιόδους που η ομάδα έχει σοβαρή διοίκηση. Εν κατακλείδι, το μόνο που θέλουν οι Monsters από τον κάθε πρόεδρο και τους συνεργάτες του, είναι ο απλός, ο απλούστερος σεβασμός προς την ομάδα και τον σύνδεσμο. Κι αυτά που γράφω είναι τα συμπεράσματα μιας γνωριμίας που διαρκεί δύο δεκαετίες και περιλαμβάνει όχι μόνο κουβέντες, αλλά και συνεργασίες κι ένα σωρό γεγονότα που συνέβη ή χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε μαζί είτε ήμουν δημοσιογράφος σαν και τώρα, είτε στέλεχος της ΠΑΕ σαν και κάποτε, σε κάτι ωραία χρόνια... 

ΥΓ2: Στην προκειμένη περίπτωση, ήταν προφανές ότι ο κόσμος αντιδρούσε, αλλά δεν μπορούσε να το εκδηλώσει μαζικά, αφού δεν υπήρχε κάποιο πρόσωπο ή φορέας με θεσμική υπόσταση για να συντονίσει τη δράση και να τραβήξει μπροστά. Θα μπορούσε να το κάνει ας πούμε η Ερασιτεχνική, αλλά δεν... Οπότε;

4 σχόλια:

  1. Η ερασιτεχνικη εφερε τον πλεξιδα και αυτοι εχουν ονομα,Νακας μπλατσουκας και Κυριακου,οπως επισης αν οι μονστερς ειχαν καταψηφισει τον πλεξιδα χωρις να πεταξουν το μπαλακι της ευθυνης στον απλο κοσμο τωρα η ιστορια της αελ θα ηταν διαφορετικη.Καθε εταιροχρονισμενη αντιδραση θεωρειται φυσιολογικη και οχι ηρωϊκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν τον Ιούνιο να μπεις εσύ υποψήφιος και να αναλάβεις και την προεδρία. Πες μας λίγο ΠΩΣ θα ήταν η διαφορετική ιστορία της ΑΕΛ; Πες μας και τι έχεις κάνει για την ΑΕΛ πέρα από το να ασκείς κριτική ανώνυμη κριτική;

      Διαγραφή
    2. Όλες οι δισύλλαβες λέξεις τονίζονται και το ηρωική δεν θέλει διαλυτικά...

      Τους ονομάτισες όλους μέσα από την ανωνυμία σου. Είσαι μαγκάκι, αλλά και πολύ βαθιά νυχτωμένος. Όταν βρεθείς με κάποιον από τους Μόνστερς πες του ότι αυτοί δεν είναι ίσοι και όμοιοι με τον απλό κόσμο, αλλά ανήκουν στους πολυσύνθετους!!!!!!!

      Και επειδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται ψάξε να δεις και να καταλάβεις πόσο αντιφατική είναι η τελευταία ανακοίνωση των οργανωμένων σε σχέση με ότι έγινε στις 9 Αυγ. 2013. Ποιον πέταξαν έξω, ποιον άφησαν μέσα (μονοκούκι) και σε ποιους απευθύνονται τώρα.
      Καληνύχτα... Μαργαρίτα.

      Διαγραφή
    3. η αελ δεν έπρεπε να δοθεί το καλοκαίρι στον πλεξίδα ,τωρα πως να σχολιασουμε την σταση ορισμενων που τον ψηφισαν και ψαχνουν να τον διώξουν ? ή κωλοτούμπα ή εταιροχροσμενη αντίδραση όπως έγραψε ο αλλος πιο πανω .Όσον αφορά τους τυπάδες της ερασιτεχνικης θυματε ο κοσμος ποσο ψαχτήρι κανανε στον ολιβερ και σε ποσα κανανε τον μλκ για τον πλεξιδα βοηθώντας τον να παρει την αελ αβίαστα ,ταμελη που ψηφίσανε πλεξιδα τους αφήνω από εξω καθώς ήταν θύματα .

      Διαγραφή