18 Νοε 2014

Aμ δε Νίκο, πάλι λάθος έκανε στο μέτρημα... (video)


Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της Έλενας Οικονόμου στους δρόμους της Λάρισας


Χθες βράδυ κάναμε μαζί με την Έλενα μια ωριαία εκπομπή στην TRT, αποκλειστικά για τις εξελίξεις στην ΑΕΛ, με καλεσμένους...



...τον πρώην επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ, χειρουργό ορθοπεδικό Αντώνη Τσαγκάλη και τον συνάδελφο και φίλο, Νίκο Ασπρούδη.


Ο πρώτος ήταν εκεί γιατί κατά κάποιο τρόπο συγκέντρωνε πάνω του ως πρόσωπο όλη την ιστορία της ομάδας την τελευταία 6 ετία. Οπαδός της ΑΕΛ, άνθρωπος με γνωστή προσφορά στην ομάδα σε δύσκολες στιγμές, μέλος μιας παρέας Λαρισαίων που κάτι πήγαν να κάνουν τον Αύγουστο του '13 (αλλά όχι έγκαιρα), ομιλητής υπέρ Πλεξίδα - τελικά - στη συνέλευση του "Παλάντιουμ", παρά την προγενέστερη αποχώρησή του απ' την ομάδα και πλέον, παραιτηθείς μετά καταγγελιών πριν λίγο καιρό. Αν μη τι άλλο, με δεδομένη και την επιστημονική του υπόσταση, είχε να πει...

Ο δεύτερος, ως αναπόσπαστο μέλος ενός ραδιοφώνου πλήρως ανταγωνιστικού μ' εκείνο που σήμερα συνεργάζομαι και με εκπομπή σχεδόν απέναντι απ' τη δική μου, έχει άποψη μέσα απ' την οποία ήθελα να δω αν τελικά υπάρχει (πέρα απ' το καλό της ΑΕΛ) κάπου κρυμμένο το κοινό άννομο συμφέρον για το οποίο μας καταγγέλει ως δημοσιογράφους η ΠΑΕ του Πλεξίδα.

Καλεσμένοι επίσης ήταν ο Μπαλατσούκας απ' την ΠΑΕ (δια του οποίου απευθύνθηκε και ανοιχτή πρόσκληση για παρέμβαση και προς τον Πλεξίδα) και ο Γεωργίου απ' τους Monsters. Δεν ήρθαν ο ένας γιατί δεν ήθελε προφανώς να αντιπαρατεθεί κι ο άλλος, γιατί μόλις είχε βγει απ' το φούρνο η τελευταία ανακοίνωση του συνδέσμου, τόσο απόλυτη που δεν είχε τίποτα να προσθέσει.

Σε κάθε περίπτωση η εκπομπή ήθελε εξ αρχής να δώσει το στίγμα της κατάστασης και του πραγματικού προβλήματος όπως έχει διαμορφωθεί πλέον στην ΑΕΛ, με τρόπο που να το καταλάβει κι όποιος δεν ακούει 24 ώρες ραδιόφωνα, αλλά νοιάζεται... Να πάρει γραμμή κι η κυρά Κατίνα στο χωριό, που 'λεγε κι ένας "δάσκαλός" μου στη δημοσιογραφία.

Αν τα καταφέραμε δεν ξέρω (κάποια στιγμή ελπίζω να την ανεβάσω για να τη δείτε κι όσοι δεν την είδατε), αλλά νομίζω πως το συμπέρασμα ότι ΑΕΛ με Πλεξίδα δεν μπορεί να υπάρξει πλέον, εδώ που έφτασαν τα πράγματα και μετά την πλήρη απομόνωσή του, ήταν προφανές!

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της εκπομπής έπαιξε κι ένα δεκάλεπτο γκάλοπ της Έλενας στις πλατείες της Λάρισας κι όπως φάνηκε, πλην ενός (όχι τυχαία) καραπλεξιδικού σε βαθμό... κακουργήματος, όλοι οι υπόλοιποι είτε ευθέως είτε έμμεσα, έστελναν τον σημερινό μεγαλομέτοχο από εκεί που ήρθε, ενοχλημένοι από ένα σωρό πράγματα. 

Γεγονός, που έδωσε στον Ασπρούδη το δικαίωμα να πει πως αρκούσε μια βόλτα στην πλατεία για να βρούμε τους 149 απ' τους 150 που λέει ο Πλεξίδας ότι τον... αμφιβάλουν!

Αμ δε Νίκο, αν βάλεις κι εσένα, εμένα και τον Τσαγκάλη (σ.σ. μην πάρω και την Έλενα στο λαιμό μου), πάμε στους 152... Κάτι δεν λογάριασε πάλι σωστά ο Βαγγέλης...

4 σχόλια:

  1. Ασε ρε Χρηστο επειδη δεν τα βρηκατε στη μοιρασια πιστευεις οτι ολη λαρισα θελει να φυγει ο κυριος Πλεξιδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Uparxei kaneis pou na 0elei na meinei autos o api0anos??? mas douleueis????

      Διαγραφή
    2. Ντροπή σου υποτακτικό παπαγαλάκι

      Διαγραφή
    3. Εσένα σε πονάει επειδή δεν ήσουνα στη μοιρασιά ή έχεις άλλο λόγο;

      Διαγραφή