19 Οκτ 2014

Δύο μέσα, ένας έξω κι η ΑΕΛ "σπίτι της"! (video)

Δείτε εδώ το βίντεο από την επιστροφή της ΑΕΛ στα Δένδρα


Μόνο η ΑΕΛ και φυσικά ο Ηρακλής, μπορούν πλέον να πιάσουν τη Ζάκυνθο στους 6 βαθμούς. Πως λέτε να τα καταφέρει; Προς το παρόν, επιλέγοντας μια αποστολή 19 παικτών, που...



...κοιτώντας την, το πρώτο που έχεις να πεις είναι πως σε σχέση με την Καλαμαριά, δεν περιλαμβάνει τον Μπιλά, αλλά έχει μέσα τους Μελισσά και Μπλέντι, σε βαθμό ετοιμότητας που για να τους πάρει ο Παναγόπουλος, θα 'ναι ικανοποιητικός.

Ωστόσο, με βάση τις προχθεσινές δηλώσεις του τεχνικού των "βυσσινί", υποψιάζομαι πως θα υπάρξουν στο αρχικό σχήμα μια έως δύο αλλαγές προς το πιο... δυναμικό! Γι' αυτό, αν ο Καρανίκας ξεκινήσει έξω δεξιά ή αν αντί του Βερντού ξεκινήσει έναν εκ των Στεφανίδη ή Αναστασάκου στην κορυφή, δεν θα ξαφνιαστώ.

Κατά τα λοιπά, απολαύστε στο βίντεο τις πρώτες εικόνες που μοίρασε η ΑΕΛ στα τηλεοπτικά κανάλια, από την πολυπόθητη επιστροφή "στο σπίτι της", που για να γίνει βέβαια σπίτι της (χωρίς εισαγωγικά), θα πρέπει κάποια στιγμή η La Farm να μεταβιβάσει τα Δένδρα τουλάχιστον στην ΠΑΕ ΑΕΛ, που είναι και της ίδιας ιδιοκτησίας αυτή τη στιγμή. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είναι κάποια στιγμή ο Πλεξίδας να τη στείλει στα βράχια, να 'χει και κάτι να χάσει, ώστε να το σκεφτεί δυο φορές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου