27 Οκτ 2014

Μάχη... με την Έλενα! (video)



Σε τρομερή... φόρμα το τελευταίο διάστημα, η καλή συνάδελφος και συνεργάτης στην TRT, Έλενα Οικονόμου, επιμελήθηκε αυτή τη φορά ενός επίσης ιδιαίτερου θέματος, αποσπώντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη από...

...την Λαρισαία διαιτητή ποδοσφαίρου Μάχη Τσιοφλίκη. Κι οπωσδήποτε σε συζήτηση μεταξύ γυναικών ειπώθηκαν πράγματα που δεν θα λεγόταν πιθανότατα αν τη συνέντευξη την έπαιρνε άντρας. Γι' αυτό ακριβώς κι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να την δουν και να την ακούσουν άντρες, με πρώτους και καλύτερους όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που τη συναντούν κάθε Σαββατοκύριακο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.


Χαίρομαι μάλιστα ιδιαίτερα που έχω την άδειά της να την αναδημοσιεύσω στο blog, μετά την προβολή της στην εκπομπή "Πάμε Γήπεδο" του περασμένου Σαββάτου. 

Απολαύστε λοιπόν μια έτσι κι αλλιώς σπάνια συνέντευξη διαιτητή, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα θηλυκό, που παλεύει και τα βγάζει τελικά πέρα με 22 και βάλε αρσενικά, κάποια εκ των οποίων - όπως θ' ακούσετε - δεν βλέπουν σ' εκείνη μόνο τη στολή!


4 σχόλια:

  1. Εσύ Χρήστο στην Σπορτλάρισα έγραφες ότι αυτή είναι μετριότητα στην διαιτησία, τώρα τι άλλαξε και έκανες κολοτούμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμάμαι οποιαδήποτε περίπτωση στο παρελθόν που να ασχολήθηκα προσωπικά με την κ. Τσιοφλίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν βλέπω από που προκύπτει στο παραπάνω σχόλιό μου ότι την θεωρώ κορυφαία σφυρίχτρα!

      Διαγραφή
  2. Τι εννοείτε όταν λέτε αποκλειστική συνέντευξη; Η κοπέλα έχει μιλήσει και σε άλλο κανάλι παλιότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλειστική είναι οποιαδήποτε συνέντευξη δίνεται σε συγκεκριμένο μέσο και όχι σε πολλούς συναδέλφους ταυτόχρονα. Όπως ισχύει και με τα αποκλειστικά θέματα-ειδήσεις, που είναι εκείνα που μεταδίδονται μόνο από συγκεκριμένο μέσο...

      Διαγραφή