17 Οκτ 2014

Πάει για νίκη... "ειδικών συνθηκών"! (video)


Από την σημερινή συνέντευξη Τύπου του Παναγόπουλου, που ποτέ δεν τη λες αδιάφορη, κρατάω εν τάχει ότι…


-          ο αγώνας με τον Αγροτικό Αστέρα είναι «ειδικών συνθηκών» κυρίως λόγω του γηπέδου κι ίσως εκεί να οφείλεται και η εμφανής επιθυμία του τεχνικού της ΑΕΛ να μην αφήσει να φανεί ούτε ίχνος για τις προθέσεις του σχετικά με την 11άδα
-          ο αντίπαλος έχει έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ. και συμφωνώ), τον Διλμπέρη, από εκείνους που θέλουν να αλλάξουν ως γενιά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μ’ αρέσει, δε, που ο ίδιος ο Παναγόπουλος εντάσσει τον εαυτό του σ’ αυτή την κατηγορία.
-           με την Καλαμαριά η ομάδα έπαιξε για 20 λεπτά καλό ποδόσφαιρο και δεν έχει παρά να εξελιχθεί σ’ αυτή τη βάση, με υπομονή, επιμονή και πίστη. Δηλαδή στοιχεία τα οποία ασφαλώς και είναι απόρροια της καθημερινής δουλειάς στο αγωνιστικό κομμάτι
-          η πρεμιέρα έδειξε και ομάδες με προοπτική πρωταθλητισμού, αλλά και ομάδες ικανές για την έκπληξη. Και να σας πω την αλήθεια, μου έκανε εντύπωση που ο Παναγόπουλος αναφέρθηκε ονομαστικά.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, τα οποία θα εντοπίσετε όλοι, βλέποντας κι ακούγοντας το βίντεο της συνέντευξης, όπου θ’ ακούσετε μεταξύ άλλων και την εξής δήλωση: «Καμιά φορά ένας αγώνας είναι νικηφόρος ενώ τον έχεις χάσει»!  
Φαντάζομαι ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε τι ακριβώς εννοεί ο… ποιητής στη ρύμη του λόγου του, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν παύω από την ώρα που την άκουσα, να εύχομαι να μην την ξεστομίσει ποτέ απέναντι σε κάποιον που δεν πρέπει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου