17 Οκτ 2014

Θα περιμένουμε λοιπόν...


Προς το παρόν, νομίζω ότι αρκεί η δήλωση Κουκουράβα σχετικά με το ζήτημα του συνεχόμενου ορισμού των αγώνων της ΑΕΛ σε εργάσιμες μέρες και ώρες. Τι είπε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ;


Είπε πως βάσει της σύμβασης με την ΟΤΕ TV, προπληρωμένη ουσιαστικά υποχρέωση της ΠΑΕ είναι η ζωντανή κάλυψη δύο εντός έδρας αγώνων της έναντι του συγκεκριμένου ποσού των 7.000€ κι ότι τουλάχιστον για τον ορισμό των δύο αυτών αγώνων, υπεύθυνο είναι αποκλειστικά το κανάλι.

Από κει και πέρα και δεδομένου ότι με Καλαμαριά και Πιερικό καλύπτεται το «δίδυμο» των αγώνων αυτών, δεσμεύτηκε πως η ΑΕΛ θα έρθει σε επαφή με τους υπευθύνους, προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση και κατάλληλη διαχείριση του πράγματος, καθώς μόνο απώλειες υπάρχουν και για το ταμείο της ομάδας και με τη δυναμική της, όταν παίζει απογεύματα Παρασκευής και Δευτέρας.

Συμπλήρωσε τέλος, ότι ακόμη κι όταν δεν γίνεται να αλλάξει η μέρα, θα επιδιώκεται η αλλαγή ώρας είτε για νωρίς το μεσημέρι (π.χ. 3 μ.μ.) ή για αργά το βράδυ (π.χ. 9.15 ή 9.30 μ.μ.), ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος της Λάρισας να πάει στο γήπεδο.


Λέω λοιπόν, μετά απ’ όλα αυτά, πως κατ’ αρχήν ζητούμενο ήταν να αντιληφθεί πλήρως η επίσημη ΑΕΛ το πρόβλημα και να δραστηριοποιηθεί για να το αντιμετωπίσει. Πλέον, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την αντιμετώπιση από την 4η αγωνιστική και μετά… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου