22 Οκτ 2014

Η... κατηφόρα προς το Αλκαζάρ!



Είναι ακόμη Τετάρτη, αλλά θεωρώ υποχρέωσή μου να το επισημάνω από νωρίς. Το Σάββατο λοιπόν...



...στις 4 μ.μ. στο Αλκαζάρ, ο Τύρναβος φιλοξενεί τον Ηρακλή!


Ποιός; Ο Τύρναβος, μια πεντακάθαρη ομάδα του νομού μας, άξια εκπρόσωπος του έντιμου ποδοσφαίρου που θέλει να πρεσβεύει ο μέσος Λαρισαίος φίλαθλος και η οποία έχει στους δύο πρώτους αγώνες μόλις έναν βαθμό, έχει δυο-τρεις σοβαρές απουσίες (σ.σ. Σαμαράς, Κισκαμπάνης και ίσως Τσούκαλος) κι έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει σφόδρα αδικημένος απ' το γεγονός ότι του ακυρώθηκαν (συμπτωματικά;) δύο πεντακάθαρα γκολ, ένα σε κάθε ματς...

Ποιόν; Τον Ηρακλή (αυτόν της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων δηλαδή), που κόντρα σε κάθε οικονομική λογική εξακολουθεί να υπάρχει όπως υπάρχει και να φιγουράρει με το απόλυτο των βαθμών στην κορυφή του βορείου ομίλου της Football League, διεκδικώντας ευθαρσώς άνοδο, έστω κι αν για να βρίσκεται σήμερα εκεί, χρειάστηκε προσπάτως στην Κατερίνη ένα λαρισινό διαιτητικό μάτι να αγνοήσει το πλονζόν ενός αμυντικού του "γηραιού" μπροστά απ' την κενή εστία της ομάδας του.

Ίσως είναι λοιπόν ο καιρός μιας σχετικής αφύπνισης, προκειμένου το Σάββατο το Αλκαζάρ να 'χει και στις κερκίδες εικόνα έδρας, για όποιον απ' τους παραπάνω λόγους κι αν επιλέξει κάποιος να πάρει την απόφαση να κατηφορήσει στο στάδιο.

Υπάρχει κάτι απ' όλα αυτά που δεν είναι κατανοητό;

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΖΙΩΓΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ 11 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΖΙΑΜΠΑΡΗ ΣΤΟ 20 ΛΕΠΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εκείνη η φάση ΙΣΩΣ καθόριζε τη μορφή του αγώνα, χωρίς κανείς να μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα και για καθορισμό αποτελέσματος. Ενώ η συγκεκριμένη φάση ΚΑΘΟΡΙΣΕ αποτέλεσμα χωρίς καμία αμφιβολία... Σε απλά ελληνικά, το πρώτο είναι διαιτητικό λάθος, ενώ το δεύτερο διαιτητικό έγκλημα!!!

      Διαγραφή