10 Οκτ 2014

Κλειδώστε τους...



Τη φωτογραφία την πέτυχα σ' ένα παλιό θέμα του Sport24 και μ' άρεσε γιατί κάνει ένα, τα δύο πρόσωπα του πρόκειται να συναντηθούν σε λίγη ώρα, προκειμένου - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - να συζητήσουν... 



...τους όρους με τους οποίους θα γίνει χρήση από την ΑΕΛ του AEL FC ARENA, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κατ' εμέ πάντως, στην παραπάνω διατύπωση υπάρχει ένα λάθος... Προσωπικά αντί "συζητήσουν" θα 'γραφα σαφώς τη λέξη "αποφασίσουν", θεωρώντας πως Πηλαδάκης και Πλεξίδας είναι καταδικασμένοι να τα βρουν και να προχωρήσουν κατά κάποιο τρόπο μαζί σ' αυτή την ιστορία.

Ο μεν πρώτος, γιατί έχτισε αυτό το στολίδι λόγω της ΑΕΛ και στο όνομα της ΑΕΛ, το οποίο άλλωστε μετά από δική του επιλογή (πέντε ονόματα είχαν προταθεί αν θυμάστε) και την σχετική ψηφοφορία του κόσμου, δόθηκε στο ίδιο το γήπεδο.

Ο δε, δεύτερος, γιατί κατά ρητή δήλωσή του στις 9 Αυγούστου 2013, είναι ο μόνος που μπορεί να δει στα μάτια τον Πηλαδάκη για το AEL FC ARENA, την χρήση του οποίου θεωρούσε απαραίτητη μεγάλο μέρος του σώματος της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να τον ψηφίσει. 

Στην πορεία βέβαια προέκυψαν και πολλοί άλλοι λόγοι, με κυριώτερο για μένα τον εξής: Δεν μπορεί να φτιάχνεις ακριβό και υπεράριθμο ρόστερ για να κάνεις ποιοτική διαφορά, να το βάζεις να προπονείται σε χώρους όπου επένδυσες χρήμα και μεράκι κι έπειτα να ζητάς απ' την ομάδα να παίζει στο όργωμα που θα λέγεται Αλκαζάρ, μετά τις μια-δυο πρώτες βροχερές αγωνιστικές!

Ταυτόχρονα κι επί της ουσίας, θα πρέπει να καταστεί σαφές και στους δύο πως είναι υποχρεωμένοι, πέρα απ' τα προσωπικά τους συμφέροντα, να ψάξουν και να βρουν το ένα και μοναδικό κοινό τους συμφέρον, που είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη της ΑΕΛ, η οποία είναι σαφές ότι περνάει μέσα απ' τη νέα έδρα της.

Ίσως είναι ευκαιρία λοιπόν σήμερα, που συναντιούνται επιτέλους μετά από 14 μήνες, να γίνει αυτό που φώναζα απ' την πρώτη στιγμή... Να τους κλειδώσουμε σ' ένα γραφείο και να τους αφήσουμε να βγουν μόνο όταν θα έχουν βρει τη λύση!!! 

Υ.Γ. Με την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσω κι αυτό, γιατί είναι απορία πολλών... Στη σχετική σύμβαση που εξ' αρχής υπογράφτηκε για το γήπεδο, αναφέρεται ρητά όσο και απλά, πως η "Γήπεδο Λάρισας" είναι υποχρεωμένη να το παραχωρεί στην ΑΕΛ, όσο η ομάδα θα παίζει σε εθνικές κατηγορίες, υπό την προϋπόθεση ότι θα αναλαμβάνει εκείνη το κόστος χρήσης...

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη, αλλά θα ζητήσω και στοιχείο...

      Διαγραφή
  2. δεν ξέρω αν ειχες προλάβει την ψηφοφορία για το όνομα του γηπέδου και να ειχες φύγει τότε απο την παε χρήστο αλλά όπως οι ίδιοι τότε υπάλληλοι της παε διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας το πρώτο όνομα ήταν ΝΕΟ ΑΛΚΑΖΑΡ και το δεύτερο ΒΑΛΑΩΡΑΣ ........ΠΟΤΕ το όνομα aelfc arena δεν βγήκε πρώτο σε καμία ψηφοφορία ,ήταν όνομα που επέλεξε ο πήλα και το έβγαλε δήθεν σαν να το έβγαλε ο κόσμος ,αυτά δεν είναι φαντασίες ούτε καφενιακές συζητήσεις ,ο Α και ο Μ τότε βγάλανε στους κοντινούς τους τα αποτελέσματα και ήταν ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμάμαι, αλλά απολύθηκα τον Μάιο του 2010 κι αν λάβω υπόψη αυτό το δημοσίευμα (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1072656.ece), η διαδικασία ήταν μεταγενέστερη... Ωστόσο, οφείλω να πω ότι κι εγώ AEL FC ARENA ψήφισα, έχοντας καταθέσει πάντως πρόταση προηγουμένως, για να ονομαστεί "Ιπποδρόμιο"!

      Διαγραφή