16 Σεπ 2014

Ο Ντερνίς και οι άλλοι… (video)


Τον Ντερνίς και τον Μπιλά έψαχνε ένας φίλος μετά το ματς στο Βόλο, γι’ αυτό πάμε να κάνουμε μια σούμα επί του ρόστερ, γιατί θα ‘χει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί ο Παναγόπουλος…



…την χρησιμοποίηση των παικτών σε δύο διαδοχικά φιλικά εντός 24ώρου, που θα ‘ναι και τα τελευταία ενόψει της πρεμιέρας με την Καλαμαριά. Και ρωτούσε βέβαια ο άνθρωπος γιατί την περασμένη εβδομάδα υπήρχε μια μυστικότητα ως προς τη διαθεσιμότητα του έμψυχου υλικού, ενδεχομένως για να βρίσκεται σε σύγχυση κι ο Παντέλης.

Κατ’ αρχήν, όπως λέω και στο βίντεο, ο Γάλλος είχε θέμα με το πέλμα και ουσιαστικά σήμερα κάνει πρώτη φορά προπόνηση με την ομάδα, απ’ όταν ήρθε ο νέος τεχνικός. Είναι λοιπόν πίσω, αλλά έχει και υποδομή και ποιότητα, γι’ αυτό κρατάμε πατινή μπας και χρησιμοποιηθεί έστω και λίγο.

Από κει και πέρα, ο Σουάνης θα ‘ναι off για κάμποσο, ενώ έξω είναι κι ο Μπλέντι, ο οποίος έχει ελαφριά θλάση κι από βδομάδα θα ‘ναι λογικά σε σχετική ετοιμότητα. Ως τότε θα ‘ναι άλλωστε και ο Κάστελς, που επί του παρόντος, είναι κι αυτός ανέτοιμος μετά από τραυματισμό.

Όλοι οι υπόλοιποι λοιπόν είναι διαθέσιμοι, μεταξύ των οποίων και ο Σίλβα Τζούνιορ και ο Μπιλά, φυσικά κι αν πρέπει να κάνω μια εκτίμηση, είναι πως επειδή πλέον ο χρόνος είναι λίγος και συγκεκριμένος, δεν θα δούμε πολλά πειράματα.

Για την ακρίβεια, τουλάχιστον στο ένα ματς βλέπω τη διαχείριση να θυμίζει επίσημο αγώνα, ήτοι μια ενδεκάδα για 70’ λεπτά και κάποιες αλλαγές για ξεμούδιασμα και… ξεκάρφωμα. Κι αν αυτό γίνει με την ΑΕΚ, κάτι αντίστροφο θα γίνει και με την Παναχαϊκή.


Υ.Γ. Σχετικά με την Ε.Ε.Α. οι πληροφορίες μου λένε πως απ’ το πρωί κατατέθηκαν στην τράπεζα τα χρήματα για την εγγυητική, αλλά χρειάζεται Δ.Σ. για να εκδοθεί, πριν αποσταλεί αρμοδίως. Όλα καθησυχαστικά λοιπόν και το πιστεύω! Αναρωτιέμαι βέβαια γιατί έπρεπε κι αυτό να γίνει τελευταία μέρα, αλλά απ’ την άλλη λέω… Τι έγινε στην ώρα του με το συγκεκριμένο καθεστώς για να γίνει κι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου