22 Σεπ 2014

Αυτό ναι, είναι επένδυση...



Πέρυσι, όταν άκουγα να μιλάνε για το "νέο επενδυτή της ΑΕΛ", αντιδρούσα λέγοντας ότι μπορείς να τον λες χορηγό, χρηματοδότη, πρόεδρο, αλλά σε καμία περίπτωση επενδυτή, γιατί καμία απολύτως κίνησή του για την ομάδα δεν είχε τον χαρακτήρα της επένδυσης. Σήμερα όμως, που με αφορμή και το δημοσίευμα της "αρχαιοτέρας", μ' έφερε ο δρόμος απ' τα Δένδρα, οφείλω να πω...


...ότι επιτέλους υπάρχει κάτι που μπορείς να το πεις κάτι παραπάνω από μια απλή επένδυση. Υπάρχει ένα προπονητήριο που μπορεί ο Βαγγέλης Πλεξίδας να το πήρε "κοψοχρονιά", αλλά με ενδιαφέρον, μεράκι κι αρκετή καλαισθησία, ετοιμάζεται να το παραδώσει προς χρήση στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας ως ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Το τονίζω αυτό, γιατί ενδεχομένως κάποιος άλλος στη θέση του να το παρέδιδε χωρίς να το ολοκληρώσει και με την υπόσχεση να το εξελίξει μελλοντικά. Εκείνος όμως προτίμησε να ταλαιπωρήσει την ομάδα λίγο ακόμη, πριν της παραδώσει και πάλι το "σπίτι της" κι αν μη τι άλλο, οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. 

Πάμε όμως τώρα, στο επόμενο θέμα, για να δούμε πως αξιοποιείται άμεσα μια τέτοια επένδυση, αφού για να αξιοποιηθεί και μακροπρόθεσμα, θέλει ολόκληρο αναπτυξιακό σχέδιο... Κανονικό, όχι σαν κι αυτό της κυβέρνησης!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου